Eu pregatesc micul dejun pentru un barbat de 33 de ani care merge la serviciu si iata din ce se compunea in dimineata asta: 1 ou, 2 masline, 1 feliuta de pastrama de oaie, 2 bucatele de cas de oaie, 2 feliute de salam, 1 feliuta de peste, 2 bucatele de cabanos, 2 rondele de cartofi prajiti, salata de varza alba si in fiecare dimineata are aproximativ acelasi meniu. Eu mananc pe la amiaza orez expandat cu ceai diuretic.
Depinde si ce am prin frigider.de obicei mananc cereale, beau o cafea, sau imi mai fac cate un sandiwch.azi mi-am facut o salata orientala de vara(ca aveam pofta), am baut un ceai si cam atat
Intotdeauna mananc dimineata. de fapt dupa mersul la baie, urmatoarea directie e frigiderul si abia apoi alta ativitate.
astazi am papat orez cu lapte ca mi era tare dor
De obicei nu prea mananc la micul dejun. Mai sunt exceptii dar cam in fiecare zi beau o cafea si gata, mananc ceva pe la pranz daca am timp. Azi am baut doar cafea.
De obicei mananc un senvis sau ce mai gasesc prin frigider Astazi am mancat cereale cu lapte.
U ce ai papat azi ?
Nimic. Beau doar o cafea si un pahar cu apa. De mancat...doar seara si e suficient pentru 24 ore.
Cereale cu lapte, cascaval, oua prajite, apa minerala, mere, dulciuri (de obicei) Azi am mancat dulciuri, alune, ciocolata si am baut Cola.
Ori lapte cu cereale, ori cremvusti si un ou, cu paine prajita. Sau imi fac sandwich, cu o cana de lapte, intotdeauna.
Eu mananc cereale cu lapte. in fiecare dimineata. asa m-am obisnuit. daca nu mananc intr-o dimineata cereale ma doare stomacul toata ziua
Azi mancai un ou prajit cu niste mezeluri, branza si desigur rosii si castraveti (estea niciodata nu lipsesc) si cam atat dimineata.