Poti sa te duci in Kaufland ca sa iei dulciuri care nu ingrasa ca de exemplu ciocolata, batoane etc.
1.Batoanele de cereale
Varietatea este atat de mare, incat ai de unde alege! Simple, cu fructe sau cu miere, batoanele de cereale sunt perfecte pentru a-ti potoli pofta de dulce. Nu doar ca au un continut redus de grasimi, dar sunt si foarte bogate in fibre.
2. Prajiturile cu fructe, pe cele care contin multa faina si pe cele care au indulcitori, nu zahar.
3. Sucul de fructe inghetat
Iubesti inghetata, insa esti constienta ca ingrasa foarte mult? Fa-ti fresh-uri de lamaie, portocala sau struguri si pune-le la congelator. Vei avea intotdeauna un desert racoros si fara grasimi la indemana.
Am gasit ceva pe net... uite aici:
http://gastronomie.ele.ro/Dulciuri_care_nu_ingrasa_--iu38.html
Parerea mea este ca orice dulce ingrasa, dar mai agreabile pentru sanatatea organismului sunt cele facute in casa.
Batoanele cu cereale integrale si batoanele de ciocolata fitnes, nu ca nu ingrasa, au mai putine calorii!
Eu mereu cand mananc batoane dietetice imi dau o senzatie de foame. Deci mai bine mananci o ciocolata normala si iti tine de foame cateva ore, decat sa mananci un baton fitness si sa iti vina sa mananci 5 fripturi dupa el
edytZzza întreabă:
VacutzaRoscata întreabă: