| pisika a întrebat:

Declar ca: nu mai rezist sa vad cum intreaba Gustos.ro daca sunt comestibile scoicile alea nenorocite. da ce l-a apucat sa le ia din Dunare? la Marea Neagra nu sunt? Sa se reprofileze o data ca nu mai suport sa vad intrebarea asta inca o data!
Si. apropos: de ce intreaba un site de gastronomie daca sunt comestibile nenoricirile alea?! Asta inseamna ca nu e de incredere, sau pur si simplu vrea sa il vizitam. Pt teclama mascata, rog sa schimbe meniul ca mi s-a facut rau.
multumesc

Răspuns Câştigător
| funnymantm a răspuns:

laughing laughing chiar acum ma uitam si eu la intrebarea aia. am trecut peste, vad ca te-a afectat calumea tongue
Da, ai dreptate, mai e cineva care pune aceeasi intrebare de 3 4 saptamani. tipul ala cu "imprimanta laser" nu stiu, cand vad ca incepe cu "imprimanta" propozitia dau scroll down laughing

16 răspunsuri:
| dyanna a răspuns:

Total de acord cu tine... straight face

| SweetCandy a răspuns:

S stii ca si eu am acceasi problema...macar hai sa ii raspundem k poate nu are omu ce mancalaughing

si p mine m-a terorizat intr aia...si ma terorizeaza in contlaughing

| Silvia a răspuns:

Si eu am vazut intrebarea aiarolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gustos.ro este un site happy, ca si TPU, intrebarile sunt pentru a promova site-ul tongue

| funnymantm a răspuns:

laughing laughing chiar acum ma uitam si eu la intrebarea aia. am trecut peste, vad ca te-a afectat calumea tongue
Da, ai dreptate, mai e cineva care pune aceasi intrebare de 3 4 saptamani. tipul ala cu "imprimanta laser" nu stiu, cand vad ca incepe cu "imprimanta" propozitia dau scroll down laughing

leonardk
| leonardk a răspuns:

Poti sa-i raspunzi pana obosesti. E blocata in scoica intrebarea. se mai blocase una cu unde gaseste bicarbonat in Campung de-mi venea sa ma duc sa-i duc eu. Dispare ea... n-o luati in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac scoicile, insa nu cele de dunare, ci..., laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am vazut'o pana acumrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pisico? da soriceii iti plac? ia sa pun eu o intrebare cu soricei, si s-o priponesc pe aici vreo trei saptamani?

| Ben. a răspuns:

Chiar asa >sunt comestibile scoicile din Dunare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bizzare-nici eu nu i-am vazut-o, insa mi-as dori. rolling on the floor

| lia a răspuns:

Eu spun ca, si pe TPU se repeta unele intrebari la nesfarsit...deja devine deranjant. De ce sa nu le repete si Gustos.ro? tongue
Be gentille with him tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alina, i-ai suparat! eu cred ca daca intrebarea suna cam asa: "cu ce se mananca piersicile?"nu se suparau, din contra, ar fi cerut "repetir"!

| giovana a răspuns:

Da, sunt comestibile ca s-au refugiat din mare! Asta pentru Gustos, ca sa afle si sa nu te mai streseze! Si nici pe mine! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-ati dat voi amuzanti, dar chiar stiti cine este ALINA?

| MMady a răspuns:

Subscriu!