| Shuellen a întrebat:

Dimineata trebuie sa-mi fac singura de mancare la fel si la 12at wits' end

Ce as putea sa mananc. dati-mi si mie exemple de preparate care nu trebuiesc facute la cuptor si n-au cine stie ce ingredient

nu stiu sa dau drumul la cuptor de-aia zictongue

9 răspunsuri:
| madalinutza a răspuns:

Nu e greu sa-ti facihappy
mie imi place sa-mi fac:devil)
poti sa-ti faci o gramadahappy
ochiuri de oua daca iti place
sandwich cu salam sau depinde ce ai acasabig grin
paine prajita cu ceai
cartofi pai
cereale cu lapte-nu trebuie sa le facihappy
si niste mere smug

| claudya a răspuns:

Si ce varsta ai ca sa te pot ajuta...

| miauu a răspuns:

Poti sa-ti faco o salata
cartofi fierti, masline, casraveti murati, ton maruntit, ou fiert, porumb sau alte chestii acre iti mai plac
iti poti pune si maioneza
:X eu ador salata asta
incearca sa amesteci mai multe chestii

applaughing cartofi rasi pe razatoare si apoi prajiti ai mancat? stii ce gust deosebit auhee hee

poti sa-ti faci o omleta cu cabanos

o salata de fructe

poti trage o fuga la fast food
laughing

un tel la o firma de pizza

niste ficatei prajiti cu mult usturoi daca iti place bine inteles

paste cu ton:X:X:X

macaroane cu branza

paine prajita cu unt

un pateu

un compot

| Tourniquet a răspuns:

Pai iti recomand :

Sandivs,
Salate,
Pui la gratar (sau alta carne),
Cereale cu lapte sau iaurt, depinde de preferinte.
Shakeuri de fructe (este foarte sanatos, mai ales daca pui o banana, doua la shake iti vei potoli foamea).

Si cam atat, sper sa iti foloseasca retetele mele kiss pup!

| gigiro a răspuns:

Intr-adevar, m-ai lasat paf. Mama ta nu-ti lasa mancare gatita pentru la ora 12? E inconstienta, sau e bolnava sau ce? Pai daca mananci doar 2-3 feluri de mancare nu se gandeste ca te imbolnavesti, fie te ingrasi, fie slabesti, fie faci ulcer? Baiatului meu ii placea foarte mult pizza si eu nu puteam sa-i fac mereu, nici nu vroiam, si nici nu cumpar asa ceva. Asa ca atunci cand s-a facut mai mare, a inventat el o falsa pizza. Intr-o cratita de teflon mai mare, punea cateva felii de paine taiata subtire,( ca si blatul de pizza). Separat batea 2-3 oua, punea resturi de branza, resturi de salam, putin bulion, putine masline, dupa gust si dupa inspiratie, ceva condimente.Peste paine punea toate acestea, si pe aragaz, cocea aceasta falsa pizza, cu capacul deasupra si nu la foc foarte mare. Nu se intoarce.Am uitat sa-ti spun ca trebuie sa ungi putin cu ulei sau unt cratita. Pentru dimineata, cel mai bine e samananci fulgi sau musli, iaurt, un ou fiert moale, lapte, ceai, branza topita, cascaval, etc. Incearca la pranz sa faci si o supa din acelea Knor sau Maggy.

| YLLL a răspuns:

Salata
Sandvis
Gris
Budinca
Cartofi prajiti
Salata orientala
Lapte cu cerealelove struck
Iaurt
Fructe.thinking

| Cory89 a răspuns:

Tare draguta ai fost cand ai zis "nu stiu sa dau drumul la cuptor" laughinglaughing Dimineata e bine daca iti faci vreo 2 sandwich-uri si o cana de lapte sau un ceai, iar la 12 poti sa iti faci niste cartofi prajitzi, ochiuri de oua...chestii din astea simple.Ma gandesc ca macar la aragaz stii sa dai drumul happy Bafta si Pofta buna!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi zice si mie cineva plzz ceva mai sofisticat unpic din fructe?happy sau ceva din sandwich paine carne etc!

| Shuellen explică:

Prea simplu... fara cartofi prajiti si oua prajite ca ma ingras si sunt grase bleach :-&

ceva mai complicat
eu ma gandeam la niste spaghete cu cabanos si cascaval ca nu e asa greu

idei ceva mai complicate help
ma duc sa mananc