Crenvustii, sunt facuti din resturi animala, provenita de la pielita, zgarci, oase subtiri, tendoane, grasime, tot ce mai rămane din carcasa de pasare. Mai mult stiu ca pentru a se lega toate acestea se foloseste celuloza alimentara, un fel de hartie igienica. (am găsit)
Crenvustii contin in cea mai mare parte MDM, adica, tocatura de oase, tendoane, pielite, grasime ( tot ce e mai rau din carcasa de pasare dupa ce se ia carnea), sunt plini de bacterii care ne pot imbolnavi grav. Salmonella, raspunzatoare de toxiinfectii alimentare si campilobacter, o bacterie care favorizeaza cancerul de stomac, stau la suprafata carcasei de pasare, pe piele. In momentul in care carcasa este tocata, bacteriile se amesteca in toata masa produsului, care, chiar daca mai este preparat termic, ramane infectat pana la consumul propriu-zis."
Sunt facuti dintr-o pasta, iar pasta este facuta din resturi de la animale suna cam scarbos dar in rest sunt buni
Dupa cum se poate vedea din raspunsuri, cremvusti sunt de fapt un soi de rahat. Manci rahat ca tot rahat si iese, si ca sa nu dai foarte mult la aparatul digestiv de lucru.
Daca vrei "the real thing", uite aici o reteta, mi se pare buna:
http://costachel.ro/crenvursti-de-casa-reteta-germana/
DaciaRomania întreabă: