anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din ce se face frisca?

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Din smantana, la magazinele cu produse lactate gasesti un sortiment special de smantana pentru frisca, la mine in oras pretul e 14 lei kg.

| nellyneliana a răspuns:

Smantana, mai buna e smantana de casa, iese frisca cea mai buna...big grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cea naturala din smantana. Cealalta nu am avut curiozitatea sa citesc pentru a nu ma speria!

| Gabystelistu95 a răspuns:

Frisca se face din smantana extrasa din laptele proaspat, dulce, prin centrifugare

| sorinadiet a răspuns:

Frisca este smantana proaspata care se ridica la suprafata laptelui in primele ore de la mulgere, cand laptele este lasat linistit, sau prima fractiune obtinuta prin centrifugare, din laptele proaspat...Frisca este cea mai usoara smantana. Pentru ornarea prajiturilor, sau alte utilizari, aceasta se bate spuma, adaugand zahar pudra 10-15%, vanilie... In consumul recent, produslu comercializat sub numele de Frisca este un substitut obtinut din grasimi vegetale partial hidrogenate, amestecate cu o baza de lapte, si avand incorporate diverse arome artificiale.

| Sophie_3843 a răspuns:

Frisca se face din smantana mai grasa speciala pentru frisca, zahar si mai ai nevoie de mixer. O bati pana se face flexibila cu mixerul si apoi o pui mxim 30 de minute la frigider pentru a se face mai pufoasa si mai gustoasa in ceea ce o vei folosi! Sper ca ti-am fost de ajutor! Ceeau!:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Smantana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cand am nevoie să fac frişcă folosesc...Smântâna cu zahăr sau...8 ouă si iei decat albusul si il faci cu mixerul si ii adaugi si zahar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

Întrebări similare