| GabrielPC a întrebat:

Din ce se poate face PROTEINA NATURALA cu lucruri pe care oricine la are in casa? de ex.: oua, lapte. etc big grin Din ce se poate face?

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

NU EXISTA proteina "nenaturala", ORICE PROTEINA e naturala.

Mananca si tu o friptura si o sa ai destule proteine. Sau o bucata de branza, sau niste oua, etc.

| GabrielPC explică (pentru Cosmin86):

Eu vreau ceva care se poate asimila usor... gen o bautura dar sa fie facuta in casa din ingrediente care cam toata lumea le are in casawinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru GabrielPC):

Si suplimentele tot din incrediente de genul sunt facute ( suplimente = mancare concentrata ).

Ai tu aparate de zeci de mii de euro sa separi proteina de restul continutului? Ca altfel o sa faci un terci de copii mici ( gen oua cu lapte sau alte asemenea porcarii pline de grasimi si calorii ).

Nu inteleg, de ce nu mananci o friptura? Are mai multe proteine decat orice terci facut de tine in casa.

| GabrielPC explică (pentru Cosmin86):

Mananc fripturi si carne de cand ma stiu prietene... si nu vad decat ca ma ingrasa laughingwinking si fac si sala

| Cosmin86 a răspuns (pentru GabrielPC):

Depinde cu ce le combini. Depinde si cum te antrenezi la sala ( 90 % se antreneaza prost ).

Eu mancam 5-6 fripturi pe zi cand puneam muschi serios, acum am variat sursele de proteina.

Daca vrei "bautura" cu proteine, cumpara o pudra proteica si o amesteci cu apa. Mai poti bea lapte, dar are putine proteine ( 3.2 % ).

De cat timp faci sala? Ce program ai?