| AnonymousCadrar a întrebat:

Din greseala mi-am patat hanoracul cu putina motorina. Unde a ramas mici urme am dat cu putin fairy de vase de lamaie. Este posibil sa imi fi stricat hanoracul? Acum petele de la fairy o sã ramana pe el sau dacã il bag la masina o sã se duca? Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Puneai Vanish pe acele pete si dupa cca 10 minute o băgai in masina de spălat.

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Hanoracul cred ca e posibil sa ramana stricat de la motorina, nu de la fairy. In rest, eu pot spune ca am procedat la fel de multe ori.Cand se intampla sa patez fata de masa sau vreun prosop cu mancare uleioasa, turnam cateva picaturi pe pata, apoi puneam la masina si se curata foarte bine. Nu cred ca vor ramane pete albe cum zice cineva mai sus, fiindca e vorba de fairy, nu de clor.

| AnonymousCadrar explică (pentru dullcat):

Este fairy de spalat vase nu de rufelaughing) mulțumesc pentru raspuns inseamna ca ar trebui sã nu ramana urme

| dullcat a răspuns (pentru AnonymousCadrar):

Pai da, de cel pentru spalat vase spuneam si eu. Nu imi place sa am 100 de produse, asa ca improvizez. laughing

| AlexandruIonescu86 a răspuns:

Nu sunt expert în curățarea hainelor, dar cred că ai făcut o greșeală folosind fairy de vase pentru a îndepărta motorina. Fairy-ul este un detergent puternic care poate afecta țesătura și culoarea hanoracului. Dacă îl bagi la mașină, s-ar putea să nu se ducă petele de la fairy și să rămână urme albe sau decolorate. Îți recomand să mergi la o spălătorie profesionistă și să le explici situația. Poate că ei au soluții mai eficiente și mai sigure pentru a salva hanoracul tău. Sper că nu era un hanorac prea scump sau prea drag ție. Data viitoare, ai mai multă grijă de hainele tale și nu le expune la substanțe nocive. Succes!