Ingrediente
Mod de preparare
ingrediente:
3 oua
*125g faina
*125g zahar
*1 varf de cutit de sare
*1 plic cu zahar vanilat.
Pentru crema:1 pachet de unt
*250g zahar
*30g cacao
*1 ou.
Mod de preparare: bate albusurile spuma tare, apoi, separat, amesteca zaharul cu galbenusurile pana la omogenizare.Adauga galbenusurile cu zaharul peste albusuri, faina si zaharul vanilat. Pune compozitia intr-o tava si bag-o in cuptor la foc potrivit.Intre timp pregateste crema:mai intai amesteca zaharul cu untul pana se topeste zaharul, apoi adauga galbenusul de ou si cacaoa. Dupa ce ai format rulada taie o felie si fixeaz-oca pe un "ciot"de buturuga cu putina crema. Pastreaza si pentru exterior crema si cu o furculita fa striuri care sa le imite pe cele de pe scoarta copaculuisi decoreaza cu o crenguta de pom autentica.