Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Ingrediente:250 gr unt, 250 gr zahar, 6 oua intregi, 1/2 baton vanilie, 100 gr stafide, 50 gr migdale, coaja de la o lamaie.Mod preparare:Se freaca untul cu zaharul, se adauga faina, ouale unul cate unul, batonul de vanilie taiat bucati, coaja rasa de la lamaie si stafidele.Se amesteca bine, se ung forme mici cu unt, se umple jumatate din forme cu compozitia.Se presara cu migdale taiate.Se aseaza formele intr-o tava si se coc la foc potrivit.Cind sand coapte se rastoarna si se orneaza cu frisca.
Ingrediente:BLAT:8 oua, 8 linguri zahar, 7 linguri faina, 1 lingura cacao, 1/2 lingurita praf de copt.CREMA SI DECOR:700 ml lapte, 2 plicuri budinca caramel, 10 linguri zahar, 250 gr unt sau margarina, 500 ml frisca lichida, 1 plic intaritor frisca, 2 plicuri capuccino.Mod de preparare:Separi albusurile de galbenusuri.Bati spuma albusurile, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pina se intareste bezeaua.Incorporezi pe rand in bezea, amestecand de jos in sus, galbenusurile, praful de copt, faina, cacaua, cernute in prealabil impreuna.Torni compozitia intr-o tava cu dim de aproximativ 25-35 cm unsa cu margarina si tapetata cu faina.Coci blatul timp de 30-35 min la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.Intre timp prepari budinca din praf, lapte si 6 linguri zahar, urmand instructiunile de pe ambalaj.Freci spuma untul moale si adaugi lingura cu lingura budinca racita, omogenizand crema.Caramelizezi zaharul ramas, il stingi in 100 ml apa si torni siropul fierbinte peste blatul racit.Astepti sa se raceasca blatul insiropat si il ungi cu crema, apoi dai prajitura la frigider.Bati frisca cu intaritorul, tai prajitura in bucati, pe care folosind un cornet le decorezi cu frisca, presari praf de capuccino pe fiecare prajitura.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.16.82.208) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro