Ingredientepentru foi(3 buc) 9 oua 9 LG zahar 9 LG faina esenta de vanilie crema 500ml frisca hulala 2 oua 200g zahar 2 plic de gelatina o cutie de ananas sau alte fructe din compot decor 500ml frisca hulala fructe sau ciocolata(dupa preferinta) Mod de preparareBLAT se separa ouale, albusurile se bat cu 6linguri de zahar iar galbenusurile cu 3 lg.Peste albusurile batute se adauga galbenusurile se amesteca cu telul usor apoi se pune faina cernuta si se amesteca din nou usor pana se incorporeaza faina.Se intind foi groase de 1cm pe hartie de copt si se dau la cuptor cam 15 min la foc moderat. CREMA se fierb ouale cu zaharul pana compozitia arata ca o spuma apoi se da la racorit, gelatina se inmoaie in 100ml de apa calduta mestecandu-se mereu dupa ce s-a inmuiat se adauga peste compozitia de ou calduta.Aceasta compozitie se adauga peste frisca care intre timp a fost batuta, punem si fructele si amestecam bine.Lasam crema la frigider cam 1/2ora pana incepe sa se inchege atunci scoatem hartia de pe foaia racita umplem si rulam dupa care o impachetam in hartia de la foaie. Selasa la frigider 2 ore. DECOR se decoreaza cu frisca dupa indemanarea fiecaruia
Funda?