Ingrediente:
300g zahar
200 ml apa
400 g lapte praf
2/3 pachet de unt
o cana cuvarf de nuci pisate (mai marunt),
1 pachet de foi de napolitane (eu amavut unul mai mare si am mai marit putin cantitatile ca sa iasa crema suficienta).
Se arde zaharul caramel, se stinge cu apa, se fierbe pana incepe sa se faca bule (se obtine un sirop mai grosut). Se ia de pe foc, se pune untul si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga laptele praf si nuca si se incorporeaza. Se ung foile cu crema obtinuta mai sus (un strat subtire).
Daca vise pare ca nu este sufiecienta crema (sau la ultima foaie nu va maiajunge crema) mai puteti face putina crema din zahar caramelizat, apa, unt si lapte praf (in cazul in care nu mai aveti nuca). Dupa ce se ungtoate foile se pun la presat (acoperiti cu o tava si puneti ceva maigreu pe ele). Dupa cateva ore (sau a doua zi) se taie in romburi sau ce forma vreti.
Asta am gasit pe google .