Eu prefer Dry Cooker. Sa stii ca absoarbe tot uleiul din tigaie, si le da un gust mai bun legumelor. : )
Sunt de parere ca vasele de gatit profesionale sunt cele mai bune si, in special, cele cu ceramica pentru ca nu transmite substante chimice mancarii. Nu cred ca ai vazut vreun bucatar gatind in Dry cooker. Daca era asa de bun, si bucatarii ar fi folosit-o.
http://bit.ly/1iSnjUE aici ai vase de gatit profesioniste si mereu apar noi oferte.
Salut! Cred ca ti-ar fi mai bine cu Delimano.Am vazut la TV ca are un strat de ceramica, deci nu trebuie sa pui ulei, deci mancarea este sanatoasa.
Am Dry Cooker clasic(exista si in varianta cu ceramica, dar este cu 100 lei mai scump decat cel clasic si, presupun, ca este la fel de bun ca Delimano)si trebuie sa pui 1 lingurita sau 1 lingura de ulei cand gatesti ceva in el.Mancarea are un gust diferit de tigaia clasica cu ulei.Mai bun, dar nu ma da pe spate.M-a dezamagit la capitolul ca trebuie sa pui un pic de ulei. Avantajul este ca se curata usor.
Acum depinde de cati bani vrei sa dai pe o astfel de tigaie.
I-ti recomand mai degraba delimano decat dry cooker eu am dry cooker si nu sunt multumita deloc in plus se si lipeste
anonim_4396 întreabă: