Eu fierb cartofii in coaja, ii las sa se raceasca apoi ii tai felii. Ung un vas yena cu unt si pun un strat de cartofi, un strat de oua fierte tari taiate felii, cascaval ras pe razatoare, din nou un strat de cartofi iar deasupra pun 2-3 oua batute bine amestecate cu smantana si delikat si pun vasul la cuptor pana prinde o crusta aramie(la foc mediu) E super!
O reteta de la Jamie Oliver.Cartofii taiati in doua se fierb cam pana la jumatate, apoi se tavalesc prin sosul de friptura(prin grasimea ei), se asaza intr-o tava captusita cu staniol ca sa nu se prinda si se dau la cuptorul incins pana devin aurii.
Probabil vrei sa faci cartofi fierti in coaja, apoi sa-i rumenesti la cuptor. Mai tii la cuptor vreo 20 minte, dar e bine sa-i ungi cu unt inainte sa-i invelesti in staniol.
DeXxa întreabă:
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: