Fondantul nu se poate pune decat direct peste blat! Crema se pune in interiorul tortului! Ca sa glasezi un tort,cu fondant,trebuie sa incalzesti fondantul,pentru a fi moale si usor de intins! Se incalzeste ori la microunde,ori pe baie de aburi! Iar daca tu il pui direct pe crema,risti ca acasta sa se topeasca,si fondantul sa-ti alunece, cu tot cu crema, pe langa tort!
Intai pui crema si apoi fondantul, ca sa aiba aderenta. Dar atentie sa nu fie crema pe baza de unt. Daca tortul sta la temperatura camerei, crema se inmoaie si fondantul aluneca. O sa arate foarte urat. Cred ca acum nu te mai ajuta raspunsul, dar poate o sa-ti fie de folos pe viitor.
@morena, iti recomand sa te uiti la Cake Boss mai inveti si tu cate ceva. sau poate o'r avea ei de invatat de la tine?
Pink, mai bine il dai cu crema si apoi sa pui, asculta sfatul meu de amator de torturi! Cum tiam spus eu este mult mai bine si +foarte frumos! Succese si pofta buna...