| colonelu a întrebat:

Dupa ce tai porcul, cum il prepar? retete carnati, tobe, caltabosi, sangerete etc.

Răspuns Câştigător
| vio2006 a răspuns:

Buna...anul acesta eu am facut asa: 6 kg carne porc, 1 kg carne oaie - tocat totul acasa de sotul meu...am adaugat o jumatate kg usturoi pisat, 40 g boia dulce, 40 g boia iute, 40 g piper negru macinat, 20 g enibahar, 60 g cimbru si 120 g sare de mare topita.De fapt sare poti sa pui cam 20 g la kg de carne, dar eu am vrut sa nu fie sarati, ci doar picanti. Se framanta totul bine, se adauga cam 2-2, 5 l apa, cate o cana, pana ce pasta este buna de pus in mate...
Au iesit foarte buni, desi ar mai fi primit grasime, dar noi preferam carnea mai slaba... Pofta mare!

2 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Carnati de casa: piept de porc 25kg (de preferat sa o toci acasa ptr.ca la magazin iti baga sorici si grasime multa); 10 capatani de usturoi; piper; sare; boia(daca vrei); si alte ingrediente pe care le preferi in carnati. Pofta bunahappy

| 13_8155 a răspuns:

Gasesti totul pe google. Verificat, f. bune preparate!

Întrebări similare