Deci:
1.Mancarea romaneasca e cea mai bunaa:X[ am avut ocazia sa vizitez multe tari, ab chiar si Franta si am observat ca mancarea de acolo e ciudata, nici nu stiai ce mananci.Acolo branza e desert, iar mini croasantele alea sunt cu sunca...+branza]
2.Cand am ajuns in tara, ne-am dus direct la un restaurant si am comandat sarmaluteee, asa ca sarmalele sunt pentru mine cea mai bun mancare romaneasca.
3.Pe locul 2 si 3 sunt mamaliga si micii.
Buna, orice mancare facuta cu specific Romanesc, fara sa adaugi diferiti aditivi e buna, deci mancarea facuta de tine acasa, nu la restaurante...noi stim sa gatim sarmalute, fasole cu ciolan, tochituri, racituri etc
Servus @stefans195! Mâncare românească ar fi tochitura cu mămăliguță și un pic de brânză alături.
O zi cu zâmbet să ai!
Ardeii umpluti, ciorba de burta, bulzul ciobanesc, borsul, cuib de viespi, cozonacul moldovenesc, haios, mucenici, pasca, placinta poale in brau, pogacele.
Mie imi plac sarmanele, fasolea cu ciolan, raciturile :X delicios.si desert: cozonac, pasca, clatite, pandispan, chec.
Sarmalele.Sunt,parca,mini-shaorme.Si daca adaugam niste smantana... yum yum.Delicios.
La naiba, iar mi-e foame
justsmile_1748 întreabă: