| anton42 a întrebat:

E adevarat ca taurina contine sperma de taur?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar stii ce vrei sa intrebi? intrebarea era invers.
e adevarat ca sperma de taur contine taurina?

86 răspunsuri:
| dana_1567 a răspuns:

Taurina este o substanţă sintetică, produsă de companiile farmaceutice şi nu derivă din substanţe animale.

Mai multe detalii ai aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Taurin%C4%83

| elaroseni a răspuns:

Să fie vorba de un taur "băutor" de energizante? Totuşi, nu cred că taurina, chiar dacă se găseşte în organismul unui taur cu două picioare, ar conţine spermă.

carla
| carla a răspuns:

Taurina este un acid aminoetilsulfonic prezent în secreţia biliară. Împreună cu colina formează acidul taurocolic. Se prezintă sub formă de cristale albe, solubile. Acest aminoacid este produs şi de organismul nostru, în special în muşchi, creier, inimă şi sânge. O persoană care cântăreşte 70 kg are în mod natural aproximativ 70 g de taurină distribuită în tot corpul, adică de 70 de ori mai multă taurină decât o cutie de băutură energizantă, care conţine 1000 mg.

Uneori, în condiţii de stres sau de efort fizic, organismul uman elimină prin urină o cantitate mai mare de taurină şi e posibil astfel ca această substanţă să nu mai fie sintetizată suficient. În acest caz putem recurge la consumul unei băuturi energizante pentru a compensa deficitul de taurină.
Este o substanţă vitaminoasă. In anul 1827 cercetătorii au separat pentru prima dată aminoacidul taurină din bilă de taur. Însă de abia recent a fost descoperit rolul lui în calitate de component alimentar necesar menţinerii sănătăţii, îndeosebi pentru sugari. Organismul nostru poate sintetiza taurina, la fel ca şi carnitina, transformând alţi aminoacizi, cum sunt cisteina şi metionina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,,,,, este adevarat

| vlad_mazilescu a răspuns:

Nuu, nu este adevarat! Desi taurina se gaseste si in sperma si urina bovinelor, nu inseamna ca aia e sursa folosita pentru energizante!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Substanta se numeste "taurina" pentru ca prima data cand a fost obtinuta, a fost extrasa din bila de taur.

| Catalina_ina a răspuns:

Unele industrii (cea farmaceutica, de exemplu) o extrag din intestine de vita, ce-i drept, dar producatorii de bauturi racoritoare & energizante o extrag din surse vegetale.

| miha2010 a răspuns:

Eu am citit ca da, sunt substante care se folosesc la energizante....acum cat de adevarat ar fi ca taurina provine din sperma de taur numai cei care o folosesc stiu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, taurina se gaseste si in sperma de taur...

| boros a răspuns:

Taurina este un aminoacid condiţionat esenţial care se regăseşte în mod natural în corpul uman (în muşchi, creier, inimă şi sânge).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ma insel taurina exista si in laptele matern

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat! Taurina e foarte buna!

| Zâmbărici a răspuns:

Da este adevarat am aflat si eu nu demult sh de atunci n-am mai baut energizante

| Zâmbărici a răspuns:

Dap este adevarat am aflat si eu sh de atunci nu mai beau energizante crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat dar asta nu inseamna ca se foloseste la bauturile energizante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui adevarat! taurina, eu am auzit ca taurina este saliva de taur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este foarte adevarat taurina contine sperma de taur uite acum chiar si eu beau un energizant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat ca taurina este de fapt un extract din sperma de taur care stimuleaza inima si creierul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta in dictionar si gasesti: TAURÍNĂ s. f. acid organic obținut prin descompunerea acidului taurocolic, prezent în bilă, în țesutul pulmonar și în mușchi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" ellyx lollypop a răspuns:
Dap este adevarat am aflat si eu sh de atunci nu mai beau energizante " ----dar atunci cand iei sperma partenerului in gura, cum e? cata ipocrizie pe romancele astea figurante si ieftine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci... fratilor, taurina esti un aminoacid, ce luam din energizante este o cantitate ft mica in comparatie cu cat produce corpul, (mai bine bea o cafea), si nu provine din sperma de taur...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat ca taurina contine sperma de taur. Aceasta este o substanta extrasa din ficatul de animale, substanta pe care o poate produce si ficatul uman.big grin Cam atat ar fi toata anecdota asta cu sperma de taurbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N0 si ce daca c0ntine mie chiar imi place. daca ai bea speerma de la barbat ti-ar place. atatea figuri pe voi de mai rar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sdggfgdfsg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

| johnny_1840 a răspuns:

Jajajajjajajajajajaa nu nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este adevarat

anonim_4396