anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cineva care e vegetarian/a sau incearca sa fie? Mi-e greu sa mananc carne.
1)Vi s-a intamplat sa cumparati peste si sa fie viu? Ganditi-va cum se simte un peste printre alti pesti fara viata...cum ar fi ca noi sa sa fim victimele unor fiinte superioare noua? Nu va e mila sa ii omorati si sa ii mancati?
2)Cand e vorba de animale:porc, vaca, etc Nu va ganditi ca au fost vii candva si poate erau dragalase aceste animalute?
3)Cand e vorba de pasari:gaini, curcani, etc Chiar nu va imaginaati cum erau vii?
M-am tot gandit la acest subiect si e ca si cum am manca animale moarte.Suna scarbos! Nu zic ca ar trebui sa renuntam de tot la carne dar daca am manca mai rar ar fi mai ok nu? Oare acesta e motivul pentru care ne miroase gura:mancam carne si se impute.Mancam tot felul de salamuri si nici macar nu stim ce e cu adevarat in ele.
Sfatul meu:mancati carne de maxim 2 ori pe saptamana si cred ca e mai sanatos asa; mancati cat mai multe legume.

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Daca mananc de 2 ori pe saptamana carne nu mai sunt o criminala Voi nu treceti prin cap ce scrieti?

| Zulffy a răspuns:

De fapt. Eu nu incurajez aceasta sugestie, deoarece, acesta este ciclul vietii, daca nu mancam noi aceste animale, vor fii mancate, mai brutal de alte animale. Deci, cum spuneam, mai bine sa mancam noi, decat sa se manance intre ele. Alte raspunsuri?

| Lightose a răspuns:

Ba da tot criminali sunteti daca mancati mai rar carne, dar chiar daca eu scriu sa nu mancati deloc oricum voi faceti ce vreti, asa ca am scris sa mancati mai rar poate asa exista o mica sansa sa ma ascultati! Macar o sa fie mai putine animale sacrificate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dumnezeu a creat animalele ca sa le mancam, asa ca... nu fac nimic rau daca mananc carne...doamnee
P.s:Gura ti se impute de asemenea la branza si ceapa nu numai de la carne :

| Demoiselle a răspuns:

Eu am fost vegetariana jumatate de anlaughing De ce? Ca sa slabesc.
M-am lasat deoarece eram singura din familie care manca in stilul asta si mi-era f greu sa-mi fac cumparaturile singura, sa-mi gatesc singura, sa aud comentarii in genul:`lasa prostiile, mananca cu noi cum trebuie!`.
Pestele, pieptul de pui si muschiul de vita sunt preferatele mele. Porc nu consum, si nu pentru ca mi-e mila ci pentru ca il consider un animal murdar. Iar de mezeluri nu vreau sa aud, pentru ca sunt cele mai nesanatoase, resturi maruntite si condimentate.
Mi-e mila intr-adevar de animalele ucise, dar asta este, carnea este f importanta pentru o alimentatie sanatoasa. Nu te poti hrani doar cu fructe, legume, lactate doar daca cineva gandeste f bine meniurile zilnice pentru a echilibra lipsa substantelor din carne cu alimente vegetale potrivite.
Mai mila imi este insa de animalele care sunt crescute in custi, la bec, inchise inainte de a ajunge pe masa noastra.

| thealchemist a răspuns:

Asta inseamna ca nu esti genul care s-ar duce in China sa incerce supa de fetus?