Daca mananc de 2 ori pe saptamana carne nu mai sunt o criminala Voi nu treceti prin cap ce scrieti?
De fapt. Eu nu incurajez aceasta sugestie, deoarece, acesta este ciclul vietii, daca nu mancam noi aceste animale, vor fii mancate, mai brutal de alte animale. Deci, cum spuneam, mai bine sa mancam noi, decat sa se manance intre ele. Alte raspunsuri?
Ba da tot criminali sunteti daca mancati mai rar carne, dar chiar daca eu scriu sa nu mancati deloc oricum voi faceti ce vreti, asa ca am scris sa mancati mai rar poate asa exista o mica sansa sa ma ascultati! Macar o sa fie mai putine animale sacrificate!
Eu am fost vegetariana jumatate de an De ce? Ca sa slabesc.
M-am lasat deoarece eram singura din familie care manca in stilul asta si mi-era f greu sa-mi fac cumparaturile singura, sa-mi gatesc singura, sa aud comentarii in genul:`lasa prostiile, mananca cu noi cum trebuie!`.
Pestele, pieptul de pui si muschiul de vita sunt preferatele mele. Porc nu consum, si nu pentru ca mi-e mila ci pentru ca il consider un animal murdar. Iar de mezeluri nu vreau sa aud, pentru ca sunt cele mai nesanatoase, resturi maruntite si condimentate.
Mi-e mila intr-adevar de animalele ucise, dar asta este, carnea este f importanta pentru o alimentatie sanatoasa. Nu te poti hrani doar cu fructe, legume, lactate doar daca cineva gandeste f bine meniurile zilnice pentru a echilibra lipsa substantelor din carne cu alimente vegetale potrivite.
Mai mila imi este insa de animalele care sunt crescute in custi, la bec, inchise inainte de a ajunge pe masa noastra.
Asta inseamna ca nu esti genul care s-ar duce in China sa incerce supa de fetus?
LisaJulie întreabă: