| Elena1234456 a întrebat:

E de prost gust daca fac pizza pentru ziua mea acasa? Imi puteti recomanda o reteta sa arate bine si sa fie buna?

6 răspunsuri:
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sonia, te sfatuiesc sa nu faci pizza de ziua ta, decat daca ai invitat prietenii tai cei mai apropiati, si nu multi, pentru ca o pizza o poti imparti in cel mult 8 felii si nu stiu daca e bine sa nu mai ramana nimic pe platou. Cred ca ai inteles mesajul meu. Mai bine faci niste sandwich-uri sau tartine diferite, ornate frumos...si n-ai nevoie decat de paine, salam, branza, icre sau salata de vinete, cate o felie de rosie deasupra. Mai poti cumpara ceva saleuri la gramaj, suc si multa voie buna, caci asta conteaza! La multi ani!

| YLLL a răspuns:

Gbrltdr. ideea ta este foarte buna.
daca faci pizza. poate nu ajunge la toata lumea insa cu sandwichurile este mai bine. daca cumva nu ajung mai faci cateva felii atunci.happy
sau poti sa faci si salata de boeuf.happy
La multi ani!

| andreiyo50 a răspuns:

Parerea mea e ca poti face pizza de ziua ta, dar mai multe nu una, sa se ajunga la toti invitatii. Ai grija daca ai invitati gen directori de firma, ingineri, doctorii etc sa nu faci pizza pentru ca vei crea o impresie proasta. Daca iti inviti doar prieteni si oameni simplii poti folosi reteta de aici : http://www.reteta.ro/reteta/PIZZA+TRADITIONALA.503.html.

| Tabii. a răspuns:

Nu este de prost gust deoarece poti face mai multe, dar mai bine comanzi decat sa faci tu deoarece e greu de facut blatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wai ar fi foarte aiurea sa faci pizza acasastraight face, macar odata in an ai putea s`o rogi pe mama ta sa comandati pizza, te vor vorbi amicii tai pentru treaba asta, nu`i ok. Asta e parerea mea, eu una daca as mere la ziua cuiva si ar face pizza m`ar bufni rasul, cum sa faci pizza?big grin

Sa fi iubita si la multi ani:*:*:*!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este de prost gust sa faci ziua ta cu pizza.Eu insa te sfatuiesc sa apelezi la o pizzerie si sa comanzi o pizza Party ca scoti mai multe bucati din ea si este si mai ieftina.