daca puiul a fost tinut intr-un congelator de uz casnic nu se poate consuma (valabilitatea este de doar 6 luni), daca insa puiul a fost tinut intr-un congelator comercial care ajunge la -18 grade atunci poate sa fie consumat chiar si dupa un an.
Normal ca nu e ok. puiul chiar daca a stat congelat, dar este o perioada prea mare de timp. poti face toxiinfectie alimentara sau alte boli.eu iti recomand sa nu il mai mananci.
si daca spui ca puiul a stat un an inseamna ca fost decongelat de mai multe deoarece ai dezghetat congelatorul sa-l cureti.
Unii zic ca unele alimente pot fi congelate pana la doi ani. Necazul e ca nu stii cat timp a stat in congelator inainte de a o cumpara si in ce conditii au fost congelate... Oricum mie nu-mi place cand carnea isi schimba nuanta si mi-e frica s-o consum. Carnea de porc stiu (din cauza ca e mai grasa) ca termenul de valabilitate ar fi mai mic de vreo 6 luni... pe unele frigidere scrie.
http://www.farmfrites.ro/obsah/avantajele-alimentelor-congelate-36.html
http://www.preferatele.com/docs/economie/2/carnea--conservarea-23.php
Mai sincer eu nu as manca asa ceva...si normal k nu este ok. un an este prea mult.probabil k puiul a mai fost si dezghetat cand ai curatat congelatorul...
Banuiesc ca e ok, din moment ce s-a mancat carne de mamut congelata in Alpi de mii de ani!