| painkilleeer a întrebat:

E pacat sa cosi duminica? M-am apucat sa cos pe etamina si mama a venit la mine urland ca vai de mine sa o las jos ca e pacat, nu cumva sa fac asta. Deci?

19 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este pacat sa cosi duminica!
In plus, duminica asta este sarbatoarea Rusaliilor, o sarbatoare foarte importanta dar si foarte periculoasa pentru cine coase, spala, ori face anumite munci.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Te credeam mai inteligenta de atat.M-am inselat...sad

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are nici o relevant inteligenta mea, cu credinta in religia rigida, care impune aceste reguli.
Am raspuns strict la intrebarea fetei, legata de credinta si pacat.

Dar cum te ia limba pe dinainte, inainte sa cuplezi si creierul, am sa-ti ignor raspunsul de mai sus.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Binee,faci cum vrei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Superstitii asta are maicăta, nu este interzis sa speli, sa cosi sa calci, fanatici religiosi cu legile lor cu tot.

| Holiday a răspuns:

"Pacatul" este doar un concept religios crestin. Ideea cu "ziua de odihna" este simpla si pragmatica. Trebuia o zi in care adeptii sa aiba singura grija sa vina sa dea ochii peste cap la biserica sau in locurile de intalnire ale adeptilor organizatiei respective, sa le spuna unii ce trebuie si ce nu sa faca si mai ales ca cotizeze. Daca ii lasi sa faca altceva, evident ca unii dintre ei au tendinta sa zica "ia mai da-l in puii mei de mers la intalnirea cu astia, ca am de facut ceva", lucru care nu este benefic organizatiei, nu? Cum mai cotizeaza astia daca nu vin pe la punctul de lucru?!? Si cum ii mai indoctrinam noi periodic cu tampeniile noastre?!?
Asa ca au introdus asta cu "in ziua X din saptamana nu trebuie sa faci nimic, decat ce am zis mai sus".

Pe de alta parte, daca e sa te iei strict dupa povestea lor, nici macar nu e duminica ziua instituita de spiridus ca zi de odihna, ci sambata.

| Sn4k3 a răspuns:

Asa se spune, dar hai sa nu o luam nici chiar asa in serios.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Duminica este decretata zi de odihna in mod fals.
http://isushristos.org/......tului.html

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Sa notez in calendar ca am gasit o persoana care gandeste?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

In cazul asta e vorba doar de informatie. In rest, Dumnezeu ne-a indemnat la credinta, religia a luat fiinta cand primul smecher a intalnit primul prost.

| Mayar a răspuns:

Daca ai sti macar minimul minimal : cele 10 porunci, ca nu e asa mare branza - ai sti ca e pacat sa lucrezi duminica. Cusutul apartine lucrului, chiar si spalatul hainelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista zeul tau imaginar happy

| Ralukafay a răspuns:

Da,e pacat.Mai ales ca astazi este sarbatoare mare Rusaliile, pana miercuri nu poti sa faci nimic si nici de 24 cateva zile nu ai voie sa faci nimic pentru ca atunci este tot o sarbatoare mare Sanzienele/Dragaica.

Răspuns utilizator avertizat
| thereisnothingleft a răspuns:

Nu e pacat.

| Dumitrescu_Dănuţa_2000 a răspuns:

Așa se zice ca e păcat sa cosi sau sa speli haine in zi de duminica mai ales cum este azi(Ziua de Rusalii)...se zice ca Dumnezeu a lăsat ziua de duminica pentru odihnă...☺

| Blindu_Bianca_1996 a răspuns:

Nu scrie nicăieri în Sfânta Scriptură în mod clar ce ai voie şi ce nu, scrie doar astfel:„Şase zile să lucraţi, iar ziua a şaptea este ziua odihnei, adunare sfântă a Domnului: nici o muncă să nu faceţi; aceasta este odihna Domnului. funda?