Pai daca tata e la regim asta nu inseamna ca si restul sunt la regim. spune-mi cam de ce dispui, si o sa-ti dau cateva idei.
Normal.La el, clar ca am sa ii fac altceva usor pentru stomac.
A facut un urat ulcer .
Au urat, am avut si eu tentativa de asta la stomac.
ok, pai pentru ceilalti, daca spui ca sunt o familie trebuie sa se manace bine, asa cum obisnuim noi romanii.Iti propun un aperitiv,urmat de
o friptura la cuptor,din pui sau porc cu cartofi,sau ceva afumatura cu cartofi (costita,scarita) le da un gust mai deosebit cartofilor.
dupa o salata,de varza sau de verzituri (salata ridichi,rosii, masline verzi si lamaie)
daca nu vrei sa te complici cu, cuptoru un gratar pe care pui si legume ca si garnitura si iar ai rezolvat situatia.
dupa un desert din inghetata, sau o prajitura usoara. Sigur ti-as putea da retete mai complicate si fara asa multe calorii, dar noi suntem obisnuiti cu aceste mancaruri incat daca incep sa insir retete straine s-ar putea sa nu convina tuturor.Eu zic ca e mai simplu asa pentru voi si tot odata bun
Si pentru tata, carne pe gratar necondimentata si o salata
nu stiu sigur ce are voie sa manance si ce nu.
Hei, bazeaza-te pe ceva simplu, consistent si pe gustul fiecarei persoane. Aperitivele pot sa fie niste bilute de branza da-te prin boia dulce sau verdeata, niste mini felii unse cu pate sau icre si ca fel principal piept de pui la gratar usor condimentat cu o salata de rosii si de ce nu, ca sa aiba de unde alege o salata de varza frecata cu sare si retetat cred ca o stie mama ta! Succes, si la multi ani .
Paste cu brocoli. Pui brocoli la fiert le lasi cam 7-10 min si dupa le mui in apa rece. dupa le pui peste paste, adaugi rosii din conserva cu sare si piper si asta e tot