Iaurt cu fructe de padure, preferatul meu. dar gusturile pot fi diferite...
Poti manca un fruct(banana; portocala; kiwi; mar; para; etc...). nu manca prajeli.mai poti manca si peste la gratar sau piept de pui la gratar-o bucatica mica, fara paine, cu o salata de rosii(sau orice fel de salata preferi tu) cu un strop de ulei de masline. sau, pur si simplu, iti poti face o salata din orice legume iti plac si sa pui decat putin ulei de masline si sa o mananci fara paine.
Hmm depinde de gusturi da... o salata de cruditati. e legera si se prepara in 5 min
Salata de ton ( in suc propriu) cu porumb, cu o lingurita de ulei de masline si o lingurita de suc de lamaie.
Supa de legume (ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza sau brocoli si conopida)... o faci seara si a doua zi, eventual si a treia zi ai ce sa mananci fara sa gatesti. In plus supa e buna pentru stomac. Daca nu le ai cu tocatul, poti face supa creme de legume mixata cu robotul de bucatarie si o poti manca cu paine prajita taiata bucatele mici. Vara poti face rapid o salata verde (sau paste fainoase sub forma de fluturasi) cu ton in conserva, masline si oua fierte. Dupa imaginatie... Pofta mare!
E important sa mananci ceva ce sa aiba calorii putine. anumite fructe nu sunt recomandate, totusi, peste noapte. despre mar se zice ca fermeneaza prea tare peste noapte... desi, sincer, mie imi place sa savurez unul seara carne slaba, peste. orice ce sa nu fie uns, prajit sau cu multe calorii.
Eu imi fac salate. Ideea e sa mai stai trez cateva ore dupa ce mananci, pentru ca atunci cand te culci, tot organismul tau intra in stand-by, si are alte prioritati decat atunci cand e treaz. Asa, daca mai stai 2-3 ore treaz, se digera mare parte din mancarea ingerata si nu te mai trezesti balonat si cu crampe...
Ceva vegetal, slab, bogat in amidon... Cartofi copti sau natur si piept de pui la gratar... Sau peste fript.
O rosie, o felie de branza feta, o felie de piept de pui fiert sau la gratar(pus in folie la frigider este f bun si rece), 2 kiwi, 1 pahar de apa plata sau un ceai de sunatore!
daca esti "hranace" mananaca-le pe toate, nu are ce sa-ti faca rau, daca nu, manaca ce iti place din ce ti-am propus
Anonim9999943565 întreabă:
anonim_4396 întreabă: