| eu_4161 a întrebat:

Exista ca oamenii sa aiba puteri? de exemplu:Telepatia...Telechinezia...Apa...Fulgerul(sa le controleze)

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Nu exista.Doar bunul D-zeu are puteri.

27 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu am puterea sa controlez apa: deschid si inchid robinetul...

| Bishop a răspuns:

Da, cum sa nu. in desene animate...la care sigur te uiti happy

| Criiss16 a răspuns:

Sincera sa fiu..nu cred ca existastraight face

| JackieSue a răspuns:

Exista... dar sunt foarte rari...
Bine...acum daca-l vezi p`ala de la oTV atunci e clar ca e minciuna

| Bianca26bb a răspuns:

Eu, sincer, nu cred big grin.

| hugin a răspuns:

Nu. Pai eu nu am auzit de nimeni care se,, joaca,, cu fulgrele si daca a existat sigur s-a parlit deci nu cred in asa ceva big grin

| eu_4161 explică:

Uitati de intrebarea asta... M-am lamurit ca numai Dumnezeu din ceruri (nu cel de pe TPU) are puteri...

| Daniel_4881 a răspuns:

Am gasit tot felul de documentare in care scria ca noi toti practicam zilnic telepatia dar fara sa ne dam seama din pacate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista oameni care pot comunica prin telepatie, sunt destul de multi, dar care sa controleze apa fungerul nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bine inteles ca exista! eu sunt de religie wicca si am invatat foarte multe. din pacate nu pot sa detaliez pentru ca am fost crescutzi intr-o lume care nu se dau in vant desprea ceva diferit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as vrea sa controlez apa, pamantul, aerul si focul dar in zadar cred ca nu esista oameni cu asemenea puteri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De putut se poate, dar inca nu a ajuns omenirea la asemenea capacitati, sau s-or fi ajuns dar poate totul e secret, ganditi-va ca noi ne folosim 2 la suta din creier, cel mai mult si-a folosit Einstein, 15 la suta din capacitatea creierului, si ganditi-va ca era foarte destept... iar acum imaginati-va daca ne-am folosi creierul la capacitate maxima?!? am fi niste zei, vorba vine oricum exista persoane care au reusit sa depaseasca 15 la suta, am vazut un documentar, majoriatea spun ca cei nascuti dupa 90, reprezinta generatia de aur care ar putea fi capabili sa-si foloseasca creierul peste limite, oricum am deviat de la subiect, deci parerea mea, de fapt, sunt absolut sigur ca asa ceva se poate... dar ma bucur ca nu a reusit nimeni pana acumlaughing ar fi fost haos in toata lumea laughing sall

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred ca exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doar inventi ca oameni are puteri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista eu am telepatie

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Exista,dar se ascund de oameni sau is ucisi daca dau in vileag adevarul omului.De aceea se fac atatea falsuri in ziua de azi sa numai credem nimic.

| Angel977 a răspuns:

Nu exista smechieri care sa controleze apa si fulgerele nu cred ca existe dar oameni cu capacitati telepatice exista si unul dintre ei sunt eu (poate nu ma credeti dar chiar m-am nascut cu capacitati telepatice)uite id-ul meu daca vrei sa vorbim:angello. 9999

| Comi123 a răspuns:

Toti aveti parerea voastra!
De fapt acei oameni exista dar nu au puterea de a controla fulgerul!
Noi oameni folosim doar 30% din emisfera dreapta a creierului!
Cei care pot patrunde in emisfera stanga sunt asazisele genii! Care pot controla doar 5% din activitatea emisferei stangi!
Cei care pot controla 6% din acea activitate sunt cei ce controleaza telepatia! Acei oameni sunt foarte rari si sunt luati in secret pentru experimente!

| chiaram a răspuns:

Da exista happy De exemplu eu happy Stiu ca e greu de crezut. Dar am aflat intr-o seara Nu stiu cum am facut.Si am dat 1 an inapoi. Deci. Voi erai pe Noiembrie.si eu pe Octombrie.sunt pe id:hell_boy09 daca vrei sa vb.

| chiaram a răspuns:

F

| chiaram a răspuns:

Eu nu spun la misto. poate ca altii nu ma cred sau spun ca haha vezi doamne se baga in seama.ca nu are ce face.Nu eu nici pana in ziua de azi nu pot sa cred ca ce am facut in seara aia este adevarat Deci. am vb pe mess dupa aceea am iesit. si m-am uitat la un film pe urma. am intrat pe mess iar happy culmea.in fata mea era o foaie cand mam asezat la pc foaia era rupta si pusa in partea cealalta a biroului.am ramas socat fiindca eu stiam ca foaia e in fata mea.alta faza: tot la fel intr-o noapte mam asezat la birou sa-mi fac temele si m-am uitat la ceas la pc sa vad cat este.in fine era cam vre 10 noapteahappy pe urma imi zice cineva ca suntem in Noiembrie.nu am crezut pentru ca noi eram in Noiembrie.in fine ma pun eu la pc si am inceput sa ma enervez ca nu am gasit ceva pe net. Si in clipa aia ca sa vedeti. a devenit foaia care am ziso eu in fata mea eu nu mai vedeam nimic in fata vedeam negru. si ceasul sa dau ora fixa cat era si eram in Noiembrie.Stiu ca nimeni no sa creada ceam scris si o rada.sau zice ca blabla face misto de voi nu credeti.NU asta chiar mi s-a intamplat... daca aveti chef de vb sunt pe id hell_boy09 Va-m salutat Bafta all

| nomadSCH a răspuns:

DA...exista IMAGISTICA,fiind primul pas spre dezvoltarea capacitatilor mintale, dar sa nu exageram''apa, fulgerul''

| mih90aela a răspuns:

Poate sa fie dar cu siguranta nu la noi ci pin america de nord sau sud eu cred

| Tarabuta_Raul_1990 a răspuns:

Da exista. Sunt peste 500 mii de oameni in lumea toata care au asa ceva (telepatie si telekinesis) uitati-va ce vreti sa aflati dar scrieti in engleza pentru ca in romana e minciuna.

| Tryfanutz a răspuns:

Ce vorbesti?