| Ioana1999 a întrebat:

Exista mos craciun?
si exista mos craciun de la polul nord?
funda!

Răspuns Câştigător
| Didiii a răspuns:

Exista p dracu!

anul trecut l`am prins p tata cand imi lasa cadouri sub brad`rolling on the floor)

nu exista`winking
chiar dacaa u vrei sa crezi ca exista.nu este adv.eu m`am obisnuit deja cu asta rolling eyes

17 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Mos Craciun e doar o legenda, poveste pentru copii.Insa exista in inimile tuturor, pentru ca, cu totii am fost copii.

| Rayyy a răspuns:

Mos Craciun in sine nu exista, este doar o legenda.
Mos Craciun insa, exista nu la Polul Nord, ci in Finlanda.
Sper ca te-am ajutat!

| mgtow a răspuns:

Se ascunde dupa usa ca ie rusine sa iasa in poza.

| mihaibrasov a răspuns:

Exista si face sex cu catwoman

| Angel0 a răspuns:

Da, si este blond.

| ..pYtBulL.. a răspuns:

In inima fiecarui copil va exista pentru totdeauna un Mos Craciunhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba mosu e fals

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mos craciun exista daca nu sinteti convinsi intrati pe gogle si-o sa vedeti tot adevarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista Mos Craciun!

| XK a răspuns:

Nu exista, si chiar daca ar exista iti dai seama cat de batran ar filaughing

| casandra2222 a răspuns:

Pentru copii exista pentru adulti nu funda?

| βÚβÚ a răspuns:

Da, exista. Sunt chiar eu b-)
Houhou fata mosului, ai fost cuminte? HouHou! smug

| Morenastyle a răspuns:

intr-adevar este o legenda. poate a existat o data, dar acum in secolul 21 nu. eu nu mai cred de foarte mult timp in el.

anul trecut am mers cu mama in oras sa imi cumpere cadoul de craciun. si ce am ales din magazine, aia am gasit sub pom. nu a fost prea mare surpriza.

daca vrei sa crezi in mos craciun, nu ai decat. nimeni nu iti poate lua dreptul asta. dar mie mi se pare o pierdere de timp sa te chinui sa scrii scrisori si sa confectionezi felicitari, in speranta ca vor ajunge la mosul.

copiii cred in mos craciun. nu cred ca exista un copil in lume care sa spuna "eu nu cred in mos craciun". doar atunci cand se maturizeaza si isi da seama cum stau lucrurile de fapt.

sincer, acum, deci am renuntat de mult la aceasta iluzie, eu nu regret ca o data, in trecut, am crezut in mos craciun, il asteptam de fiecare data cu biscuitii Biskrem si cu lapte cu cacao.:d si nerabdarea cu care saream sub pom sa imi vad cadourile.

| ZxPoox a răspuns:

laughing Da, exista.
Vrajeli ale parintilorlaughing

| Debbiee a răspuns:

Nu mos craciun nu exista;;]
dar ii magia craciunului :X De aia se spune ca vine "Mos Craciun"
Si idem Didiii laughing eu am prins'o p mama rolling on the floor

| EuGen_8915 a răspuns:

Exista un mos craciun, adica mos parinteciun care iti pune parentalo-cadouri sub brad si sta pe fotoliul din nordul caseirolling on the floor)

| ChemicalLipstick a răspuns:

Din cate ai vazut la reclama de la m&m mos craciun exista si la mall si in filme. Iar cel de la polul nord ...hmmmmrolling on the floor

Întrebări similare