| ALEXANDRINA_4660 a întrebat:

Exista oare barbati adevarati. spuneti-mi daca ati intilnit asa anamalie. Eu nu am intilnit niciodata. Raspundeti cineva. Va rog.

Răspuns Câştigător
| `KiddO` a răspuns:

Parerea mea e ca fiecare are defectul lui. Pana la un punct toti sunt barbati adevarati. Depinde cum privesti, si cum noi fetele privim partea goala a paharului nu cred ca o sa vedem vreodata "barbatul adevarat". Dupa parerea mea am intalnit "barbatul adevarat", inca il mai studiez laughing. Acum depinde de ce intelegi tu prin "barbat adevarat".

7 răspunsuri:
| Maduliciu a răspuns:

Eu nu cred, pentru fiecare in parte notiunea "barbat adevarat" inseamna altceva. deci un barbat poate fi barbat adevarat pentru o persoana dar pentru alta poate fi un ratat, intr o buna zi vei intalni barbatul tau adevarat laughing ca sa ma exprim asa. happy

NOname
| NOname a răspuns:

Inca il mai caut. oh go onwinking

| mihaibrasov a răspuns:

Evident, eu.

| cretzufinish a răspuns:

Il vei intalni. Fiecare are jumatatea pusa deoparte.winking

| Gratzian a răspuns:

Perfectiunea e doar iluzie, asa cum nu exista femeie perfecta nu are cum sa existe nici barbat perfect, perfectiunea se poate defini prin nebunie! daca-ti pierzi mintea pentru un barbat si il iubesti enorm de mult nu ai cand sa ii vezi defectele il vezi perfect in schimb ceva nu mai functioneaza bine in materia cenusie happy

| Nimicdespus_7705 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin barbati adevarati. Cel din vizunea mea, existahappy

| `KiddO` a răspuns:

O da, mersi pentru funda! happy

Întrebări similare