| ramona_3894 a întrebat:

Folosesc coffeta dar am auzit ca este daunator, este adevarat?

Răspuns Câştigător
| emilie a răspuns:

Nu mai bea cafea deloc. Asa nu o sa mai fie o problema nici laptele de cafea. Ambele sunt daunatoare si daca renunti la ele e mai bine. Daca fumezi, renunta si la fumat!

11 răspunsuri:
| valyb a răspuns:

Orice nu este natural este daunator. De fapt cred ca cea mai apropiata notiune de natural din ziua de azi este bio. Cofetta, Completa sau alt lapte de cafea nu are nici un efect daunator daca pui 1-2 lingurite in cana de cafea.

| sorinalaura a răspuns:

Are o groaza de e-uri, de fapt e numai e-uri...intr-adevar e daunator.

| unuzero a răspuns:

Daca toata ingredientele continute de coffeta sunt naturale, putem spune ca nu este daunator. in cazul opus...nu ramai decat un cobaiwinking

| georgehari a răspuns:

Nu am găsit studii ştiinţifice care să demonstreze că ar fi bună sau dăunătoare. Zvonurile şi replicile de pe forumuri nu intră la studii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Coffeta este un fel de lapte praf care contine mai multe chimicale si desi are un gust bun sunt sigur ca este daunatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cate E-uri are, sigur ca nu mai trebuie s-o folosesti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine foloseste miere si in loc de lapte si in loc de zahar... ca sa fie cat mai "ne-daunator". oricum ce rost mai are viata asta faci totul "ca la carte" daca ti la sanatatea ta, faci miscare. asta e nr. 1. In rest ...nu cred ca afecteaza chiar asa de mult Coffeta tongue

| EvilMonkey a răspuns:

Cam drastic! emilie

| EvilMonkey a răspuns:

Eu nu fumez beau sau etc

| danparfum a răspuns:

Aveți grijă referitor la coffeta există și la Lidl un produs asemănător deci am rămas prost după o perioadă de timp a devenit sărat m-am mirat de ce mi se salta cafeaua în sus că și cum ai pune sare probabil o fi expirat deci în principiu sunt niste chimicale nenorocite.

| irinel a răspuns:

Mai bine foloseste lapte, este mai sanatos pentru ca nu este lapte praf si are si un gust mai bun.