Intradevar este bun, dar nu o sa reusesti niciodata sa-l faci in bucataria proprie. Ei au ingrediente speciale venite congelate de peste mari si tari, pline de E-uri, coloranti, arome...etc...Pentru cartofi folosesc un ulei special(este mai mult solid si cand este incins se topeste). Acel ulei de poate folosi si 2 saptamani(si la McDonald's se prajesc cartofi aproape non-stop)
Wow...claw sunt pagini intregi...chiar esti informat vad!
Mai am o idee... poti sa vorbesti cu cineva sa-ti dea ingredientele.si le iei acasa si ti-l faci singur.Depinde de tine... poti considera si asta o reusita!
Nu stiu ce vezi tu minunat in mancarea McDonald's, oricmin in bucatarie iti reuseste, cumperi carne deja preparata pentru hamurgher, painea la fel si cascavalul care si el este special pentru asa ceva, le pui impreuna si ai preparat cheesburgerul. pofta buna!
Toate ingredientele lor sunt tratate cu tot felul de substante...ca sa reziste in timp.De aceea nu vrei putea niciodata sa reproduci exact gustul.
Cumpara un cartof de la Mc si fa-ti tu unul acasa.Lasa cartofii cateva saptamani...in acelasi mediu.Vei vedea ca ca bucata de cartof de la Mec ramane intacta...pe cand cartoful facut acasa...se strica.La fel e si cu pastila de carne si cu...chifla... daca o pot numi chifla
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă
Ingrediente: 600 g carne de vaca (proaspat tocata), grasime pentru tava, sare, piper, 6 chifle (300 g), 6 linguri mustar dulce, cateva frunze de salata verde, un castravete murat (mare), o rosie, 6 linguri ketchup.
Mod de preparare: Se framanta putin carnea tocata si se formeaza 6 chiftelute plate de marimea chiflelor. Se asaza pe o tava unsa, se baga la cuptorul incins (sub grill) si se lasa sa se rumeneasca 3-4 minute pe fiecare parte. Apoi se sareaza si se pipereaza. Chiflele taiate in doua se incalzesc putin (in cuptor sau in aparatul de prajit paine). Partea de jos se unge cu mustar, deasupra se pune carnea si se acopera cu cealalta jumatate unsa cu ketchup. Hamburgerii astfel preparati se servesc imediat.
Scurta descriere:
Hamburger din carne de vita care poate fi preparat si asortat de orcine, aducand satisfactie atat tinerilor, cat si celor maturi.
Ingrediente:
500 g carne de vita tocata
boia de ardei iute
2 lingurita de mustar
1 lingura ulei
sare
piper
6 foi de salata (spala-te)
6 felii de rosii
Ketchup si maioneza
4 chifle pentru hamburger
Preparare:
Se framanta carnea tocata cu boia de ardei iute, sare, piper si mustar. Se imparte masa framantata si se fac sase umpluturi plate si rotunde pentru hamburger, care se ung cu ulei pe toate partile. Se frig hamburgerii la foc mediu 4-5 minute pe fiecare parte. Se poate pune si o felie de branza topita deasupra, dupa gust. Se taie chiflele pe mijloc aproape complet, se desfac si se pun cu fetele interioare pe gratar, pentru a se frige doar putin, fara sa se arda. Se pun in chifle hamburgerii si celelalte ingrediente, dupa dorinta. Gata! Daca la sfarsit se pune pe hamburger si o felie de branza topita, se obtine un Cheseburger.
Da se poate, am vrut si eu sa incerc insa nu am avut rabdarea necesara.
http://www.epicconstructions.com/mirror/mcd/
http://www.google.ro/......tp?/search
Eu stau deasupra la un mc donald's si in calitate de client fidel si cunoscator al tehnologiilor utilizate, as zice ca nu
Poti prepara si tu acasa, iei chifla speciala de la magazin, sunt de cumparat, identice ca la mcdonald si apoi cumperi ingredientele.Eu zic ca poti obtine exact ca la McDonald, diferentele de gust pot surveni din cauza mustarului si a celorlalte ingrediente deoarece ei folosesc alimente mai sofisticate.
Habar n-am cum se prepara da oricum doar prin foarte multe chimicale si in + cand mananci hamburgeru ala ia o muscatura doar din "carne" sa vezi ca are gust de njt apa n-are gust deloc deci secretu lor e doar al lor pana la urma tuturor le place mc si suntem constienti ca au numai porcarii in mancare deci asta e
BlackShad0w întreabă:
cireşicat9 întreabă: