Fulgii de porumb nu ingrasa. Contin multe proteine care dezvolta musculatura. Eu mananc tot timpul.
Despre fulgii de ovaz nu stiu, nu am incercat.
Citează
0 0
fulgii de porumb, ca si restul cerealelor sunt f recomandati, sanatosi si cum mai vrei. cu un iaurt sunt o gustare f indicata. de obicei se servesc dimineata pentru ca iti confera energie...dar nici la pranz nu strica...nu ingrasa, dar nici nu exagera cu ei ca nu sunt morcovi!
cateva linguri cu iaurt si in rest fructe e f bine!
fundoi?
Fulgi de ovaz au 246 calorii pe 100 grame, iar fulgii de porumb au 375 calorii pe 100 grame.Deci fulgii de ovaz ingrasa mai putin
Mananc fulgi de ovaz de 1 an. Dimineata umplu 2/3 cana cu fulgi peste care torn lapte cald. Las 10-15 min sa se imoaie si apoi adaug o lingurita de miere de albine. Daca doresc sa-le dau alt gust, adauga putina cacao. Fulgii de ovaz reduc colesterolul, fiindca contin fibre solubile ce se combina cu colesterolul "rau" sau LDL.Nu ingrasa.
O portie de cereale integrale de fulgi de ovaz (80 de grame) are circa 130 de calorii, fulgii de porumb au circa 140 de calorii, iar fulgii de secara 120. In cazul amestecurilor de cereale integrale, acestea au in medie intre 100 si 140 de calorii. Cerealele care au adaus de zahar, fructe uscate si seminte ajung in jurul a 200 de calorii in fiecare portie. Cerealele cu fulgi de ciocolata ajung la 150-160 de calorii in portia de 80 de grame. Sunt ideale pentru un mid dejun sanatos, echilibrat si cu numar mic de calori