Popcorn la microunde, nu e o reteta dar gasesti de facut cu cascaval, unt...etc, potoleste foamea si e delicios (mie mi se pare cel mai bun popcornu' de la star) merita sa incerci
Http://www.petitchef.ro/retete/wafe-cu-ananas-si-inghetata-fid-842702
pref mele:P:D
Eu stiu o reteta.si de vara si.defapt iarna nu se gasesc.nu mai ca nu e dulce.dar e foarte usor de preparat.si gustoasa de mananci 10000de porti:X niami bun.dar.nah.cva dulce aah pai eu le zic (friganele )aa iti trebuie felii de paine intr-un castron spargi cateva oua (depinde cat vrei sa faci)pui zahar. putina sare.bati ouale.a da si lapte ori apa.Bati ouale bine(in timpu asta uleiul e in tigaie la incins)dupa ce ai batut ouale scoti o farfurie.iei felia de paine(una din ele)si o dai prin ouale acelea batute, zahar, sare etc. apoi o pui la tigaie(felia)si pe o parte si pe alta.si vuala.o friganea pui zahar peste ea.dar mai bine dupa ce le faci pe toate. Pofta Buna.Cat despre mancare iti dau eu in mesaj pv...reteta familiei(Dar.). papap.o zi buna
Mini tort de piscoturi putin insiropate si cu budinca de vanilie iese foarte delicios rapid si racoros
Pt vara e super buna racoroasa...crema de iaurt cu capsuni sau cirese sau amn2
200g iaurt integral.un plic gelatina 100g frisca si 1 lingura zahar
lasi gelatina la inmuiat 5 min in apa calduta intre timp prepari frisca.amesteci gelatina, zaharul si iaurtul iar apoi adaugi frisca prin rasturnare.in cupe pui un strat fructele un strat crema ...vara din fricider pe caldura cea mare e super buna.mai buna ca o inghetata
Katy3 întreabă: