Alege ce iti place de aici:
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/garnituri/
Garnitura care imi place cel mai mult este cartofi natur ( fierti dupa care se adauga sare) sau taranesti ( fierti dupa care ii adaugi peste ceapa calita iar la sfarsit se adauga boia dulce, sare) sau cartofi noi ( cartofi prajiti dupa care ii scurgi de ulei si adaugi peste ei mujdei de usturoi si marar tocat fin dupa care ii acoperi cu un capac). Aceste garnituri se potrivesc bine cu carne de porc, de pui, de vita si cu salata, dar nu cu peste. O alta garnitura este orezul. eu am invatat sa-l fac astfel: calesti o ceapa in putin ulei sau unt dupa care adaugi ciuperci si dovlecei ( sau doar una din ele) si mai lasi 2 minute pe foc mic, timp in care amesteci bine. Daca ai pus 1 cana de orez, atunci iti trebuie 3 cani si un sfert de bouillon. Bouillon se face din apa care fierbe in care s-au adaugat 2 cuburi de galina de pui. Acest bouillon il adaugi treptat: la inceput 2 cani, mai lasi sa fiarba fara capac timp in care amesteci, apoi mai adaugi pana cand ai adaugat cantitatea necasara de lichid in orez. trebuie sa mai ramana un pic de lichid la sfarsit pentru ca orezul mai absoarbe lichid chiar dupa ce l-ai luat de pe foc. Se adauga branza parmezan atat in vas cat si deasupra, in farfurie. Se potriveste cu carne cu sos sau fara sau se poate servi fara carne.
Fasole verde, conopida, brocoli, etc. Se taie in marimi egale, se fierb in baie de aburi sau in apa direct dupa care se topeste un pic de unt intr-un vas, se adauga legumele scurse de apa si se adauga un cub de galina de legume sau de pui. Se tine la foc mic timp de 10 minute.Se pot servi cu orice fel de carne, inlusiv peste.
Paste: se adauga in apa bine sarata atunci cand aceasta fierbe, se fierb si se servesc ca atare sau cu diferite sosuri.
Pofta buna!
Ciuperci la gratar, dovleciei fierti sau la gratar, pastai fideluta, bricoli fier cu zeama de lamaie sai smantana
Depinde ce garnituri doresti sunt fffff multe garnituri Nu ai specificat
Cartofi in toate felurile preparati(fierti,copti,pe gratar,prajiti, piure), orice fel de legume trase in tigaie.sunt ff multe.