In putin ulei de masline pun o ceapa tocata, 4-5 catei de usturoi tocati, adaug o cescuta cu apa si o las la fiert 5 min, adaug fasolea congelata, amestec, pun un capac, si mai las 5 min, adaug suc de rosii, vegeta, putin piper si dau la cuptor 15 -20 min(pun si apa daca mai este nevoie ). Le servesc drept garnitura cu orice fel de carne, eu prefer piept de pui la gratar, e mai sanatos, si pun deasupra patrunjel verde.Se poate consuma si cu usturoi pisat.
Mai sanatos:fierbi carnea, adaugi fasolea verde lasi sa fiarba, mai tirziu cind e aproape fiarta pui bulionul sau rosii taiate la cutie si cind e fiarta pui ceapa, ulei si o bagi 20 min.la cuptor.Asta e modul sanatos dar fara putina prajeala ...carnea si ceapa, nu stiu ce gust poate avea. O mai dregi tu cu delikat, patrunjel. Daca vrei poti pune si un catel de usturoi.