| Leea1234 a întrebat:

Gospodinelor, voi cum preparati fasolea verde (congelata)cu carne?
as dori un mod de preparare cat mai sanatos... daca se poate!
multumesc!

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In putin ulei de masline pun o ceapa tocata, 4-5 catei de usturoi tocati, adaug o cescuta cu apa si o las la fiert 5 min, adaug fasolea congelata, amestec, pun un capac, si mai las 5 min, adaug suc de rosii, vegeta, putin piper si dau la cuptor 15 -20 min(pun si apa daca mai este nevoie ). Le servesc drept garnitura cu orice fel de carne, eu prefer piept de pui la gratar, e mai sanatos, si pun deasupra patrunjel verde.Se poate consuma si cu usturoi pisat.

3 răspunsuri:
| kllass a răspuns:

Mai sanatos:fierbi carnea, adaugi fasolea verde lasi sa fiarba, mai tirziu cind e aproape fiarta pui bulionul sau rosii taiate la cutie si cind e fiarta pui ceapa, ulei si o bagi 20 min.la cuptor.Asta e modul sanatos dar fara putina prajeala ...carnea si ceapa, nu stiu ce gust poate avea. O mai dregi tu cu delikat, patrunjel. Daca vrei poti pune si un catel de usturoi.

| kllass a răspuns:

happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Congelata fara carne ce sens are carnea trebuie sa fie proaspat fiarta, fasolea verde se taie se curata se pune in pungi si se congeleaza, este foarte buna pentru mancare, iarna.