Bună!
DA, aluatul va creşte, dar migdalele şi alunele trebuie mărunţite destul de tare, altfel se vor lăsa la fund ( deoarece sunt mai grele ) şi vor fi mai dense la baza checului.
Eventual, dacă compoziţia/aluatul de chec NU este prea "subţire", deci e mai consistentă, atunci migdalele şi alunele nu se vor "aşeza" spre baza checului.
Toate cele bune.
Hey..nu are de ce sa nu creasca. Amesteca nuca de cocos cu putina esenta de rom(sau de vanilie) inainte de a o pune in compozitie
In mod normal ar trebui sa creasca. Nu am pus niciodata alte ingrediente in afara de cele obisnuite in checuri ( si am facut zeci de checuri pana acum) dar tu incearca!
Totusi, nu le pune in cantitati prea mari. Daca pui prea mult, nu va creste, dar daca le pui mai ales macinate sau taiate foarte marunt, nu are de ce sa nu creasca.
Nu are de ce sa nu creasca. Daca amesteci compozitia cu mixerul ar fi bine ca la final, faina sa o amesteci cu o lingura de lemn ca astfel sa ramana mai "pufos"
CristalClear întreabă: