Este foarte bun si din compot, crezi ca la pizzerii se chinuie cineva cu ananas natural? Numai sa scoti bucatile de ananas din zeama compotului dinainte, sa le lasi putin sa se scurga, ca daca au prea multa zeama se scurge-n aluat si se face aiurea.
Ori de care este bun. Si cel natural dar si cel din compot. Deci ar fi mai bine sa pui din acela natural, ii da un alt cust.Dar daca ai ananas din compot si acela este bun
Am mama mea a incercat odata la musafiri cu compot dar nu le-au placut deloc si bine ca am avut si simplu pe acela lau mancat
Totul e bine, stai linistita caci ananasul poate fii si din compot, nu-si va schimba gustul prea mult, crede-ma! Sunt sigura ca va iesi asa cum vrei s-o faci! Ai incredere!
Mama mea a incercat odata la musafiri cu compot dar nu le-au placut deloc si bine ca am avut si simplu pe acela lau mancat
Buna,
In principal in Romania la pizza hawaiana se foloseste atat ananas din compot cat si normal. Depinde daca gatesti la cuptor este mai indicat sa folosesti natural sa ii ofere aroma mai puternica, dar daca nu nu se intampla nimic.
Nu conteaza ce tip de ananas este, important este sa iti placa rezultatul final. Mie nu mi-a placut
Este bun şi ananasul din compot, dar să vezi să fie tăiat cubuleţe ( nu rondele/cerculeţe ).
Totuşi, NU are aceeaşi aromă ca şi pizza cu ananas proaspăt...
Vezi diverse reţete la linkul :
http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/aperitive/pizza-hawaiana-4215/
http://www.asianhomegourmet-online.ro/......9-407.html
http://www.retete-pizza.ro/......ambon.html
http://www.bucataras.ro/retete/pizza-hawai-686.html