anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,
Am tinut dieta de luni (destul de saraca calorica, stiu nu e bine ), iar astazi am mancat cam 8 feliute de branza (4 fiind de capra si 4 de oaie) cu castravete si ceapa verde. Bun, am mancat cu pofta mai ales dupa chinul pe care l-am tras pana astazi insa la un moment dat nu mai puteam dar nu m-am oprit, am vrut sa termin tot.
Imediat dupa cand ma gandeam la ce-am mancat mi se facea greata si am tot zis ca-mi trece insa nu mi-a trecut nici pana acum (tinand cont ca am mancat pe la 19).
Nu prea ma simt bine si stiu ca e de la dieta. Maine, teoretic, era zi de branza laughing insa gata nu mai. Nici nu ma gandesc sa mai mananc prea curand.
Cred ca mi s-a aplecat, ce-as putea face sa-mi treaca starea asta?

12 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Culcă-te un pic şi bea un ceai, înainte.
Du-te la medic pentru mai multe sfaturi, iubita.
Succes!

| anonim_4396 explică (pentru LeMousiqe):

Am dormit noaptea big grin. Si am baut un ceai verde cu miere. Multumesc pentru sfaturi :*.

| LeMousiqe a răspuns (pentru anonim_4396):

Te simţi mai bine?

| anonim_4396 explică (pentru LeMousiqe):

Da, ma simt mai bine. Multumesc happy :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Incearca sa bei un ceai, stai intinsa in pat, iti va trece pana la urma, e din cauza ca ai mancat prea mult.
Te pup!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am incercat sa nu mai tin dieta asa drastica si sa mananc orez, pui, chiar am mancat o vafa adineauri big grin. Mi-a mai trecut, am baut si un ceai verde cu miere.
Multumesc pentru sfaturi. Si eu te pup.

| SunnyDay88 a răspuns:

Bea putina zeama de lamaie. stai intinsa in pat. ai mancat prea mult si pana o sa se duca tot din stomac o sa te simti asa.

| anonim_4396 explică (pentru SunnyDay88):

Cred ca s-a dus, insa tot ma simt aiurea cand ma gandesc la branza laughing Nu cred ca mai pun gura pe ea asa curand.
Multumesc pentru sfaturi. :*

| SunnyDay88 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa stii ca orezul ingrasa. asa ca fapt divers...

| anonim_4396 explică (pentru SunnyDay88):

Depinde ce orez este si cum il mananci. Un orez cu aprox 300 de calorii pe suta de grame, simplu doar cu sare, nu ingrasa. Atunci cand este amestecat cu proteine, da.

| xCrazyWolf a răspuns:

Probabil de la dieta foarte stricat. te-ai infometat probabil si. Apropo, prin infometare pierzi doar masa musculara, nu grasimewinking Deci n-ai facut nimic cu infometareahappy

| anonim_4396 explică (pentru xCrazyWolf):

Stiu.