| Toto21 a întrebat:

Hei guys! A baut cineva ceai cu lapte? CE gust are? Cum l-ati preparat?

Răspuns Câştigător
| LadyLilith a răspuns:

Nu am baut. Nu beau lapte niciodata. Eu zic sa incerci. Am gasit si o reteta de la englezii: la 200 ml de apă fiartă (la temperatura de 100 grade Celsius) se adaugă un pliculeț cu ceai sau, in cazul in care este ceai vrac, o lingurita. Apoi, după ce se lasă 2 minute la infuzat, peste licoare se toarnă 10 ml de lapte. Ceaiul va mai fi lăsat la infuzat încă 6 minute, iar după tot acest timp va avea o temperatură ideală de consum, 60 de grade.

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

In mod normal, ceaiul negru se bea cu lapte. Mie imi place sa pun la oricare, si pentru gustul meu, e bun.

| Sasha30 a răspuns:

Eu am baut ceai de vanilie cu lapte. Mie mi se pare bun, poti incerca. Iti faci ceaiul si apoi putin putin lapte, e bun!

| LauraMihaella a răspuns:

Ceao am baut in Anglia dar nu are nici un gust.are um pic aroma de menta si de lapte in rest nimic special.iti faci ceaiul si introduci lapte. P.S. laptele sa fie la aceeasi temperatura cu ceaiul altfel laptele se face ca o smantana deasupra.

| denisaddd a răspuns:

Singurul ceai care se bea cu lapte este ciaiul acela puternic, nu ce avem noi in Romania la pliculete.Singurul ceai pe care l-am baut cu lapte a fost ceaiul negru(din Egipt), acel ceai e foarte aromat, dar cu multa cofeina, e negru inchis, precum o cafea.In rest nu iti recomand sa bei ceai cu lapte.....ai putea avea indigestie sau greturi big grin

| Danaila_Andreea_2000 a răspuns:

Nu am baut niciodata.Dar, daca as face-o, cred ca ar avea un gust ingrozitor!