Gemul nu este tot o pasta?
Spalam macesele bine pana nu mai au puf, apoi le punem intr-o oala, adaugam apa, atat cat sa le acopere si le lasam la fiert pana se inmoaie bine, cam 2h, la foc mic, sub capac. Scoatem macesele intr-o sita fina si ajutandu-ne de o lingura, le frecam de sita, pastrand doar PASTA ce se formeaza, iar restul se arunca.
Intr-o cratita, punem apa, PASTA de macese si zaharul si dam totul la fiert pentru inca 1h, pana amestecul este bine legat.
Turnam gemul in borcanele dinainte spalate si sterilizate, punem capacele si le bagam in paturi, la caldura pana a doua zi cand le etichetam si le asezam pe raft, in camara.
Pofta buna!
Nu stiu, sincer.Mama m-a pus sa caut pasta, nu gem.Dar mersi.
Mama a vrut, sa te incurce putin, sigur a glumit. Oricum, stia ca te vei descurca.
Http://www.retete-rapide.com/prajitura-cu-pasta-de-macese/2010/09/ Sper sa fie asta!:*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: