Buna.
Poti sa faci, dar nu se mai numeste bologneese, ci alta denumire ( sos cu rosi si busuioc de exemplu). E cum ai spune ca iti faci un ou ochi, si de fapt este o omleta.
Sincer nu stiu, eu nu mai mananc carne de 2 ani, nu am cum sa stiu ce gust o sa aiba. Dar nu cred ca nu o sa iasa bun, carnea de vita/porc este mai tare, pe cand a puiului mai firava si poate din cauza asta se cere vita/porc.
http://www.gustos.ro/......gnese.html
aici am gasit ca se poate face si cu pui, deci merge.
Bună!
Sosul Bolognese tradiţional se face CU carne de vită/porc :)
Evident, poţi schimba reţeta, dar nu va mai avea aceeaşi aromă...
Vezi reţete de Sos Bolognese la linkul :
http://www.lalena.ro/129-reteta-Sos-Bolognese.html#.VQQ3U44kQhk
http://www.jamilacuisine.ro/sos-bolognese-reteta-video/
Toate cele bune.
Buna
Chiar vineri am facut, si cum suntem in post, am inlocuit carnea cu ciuperci, incearca si vei vedea ca este gustos si fara carne.
Deci merge si fara carne
O seara buna
anonim_4396 întreabă: