Daca vreau sa ma omoare da. Nu vreau sa ma las pentru ca ma relaxeaza
Te relaxeaza de la stresul de a nu afla maica ta ca fumezi?
exista sport, exista natura pentru relexat. daca ti se pare atat de importanta fumatul atunci ii zici si maica tii ca fumezi si iti sustii cauza
Nu, ma relaxeaza de stresul examenelor, al scolii si a devenit o obisnuinta
Nu e o obisnuinta, e o dependinta ca orice drog. repet, daca e asa importanta pentru tine tigara inseamna ca ai motice sa iti sustii viciul in fata parintilor.
PS. Milioane de oameni au trecut prin scoala fara sa se apuce de fumat si au rezistat stresului
Stii cand devine dependenta? Cand o faci zilnic iar eu fumez undeva la 2-3 zile distanta. Am rezistat si 2 saptamani fara tigara deci nu e dependenta
Faptul ca nu stii ce sa mai faci ca sa fumezi inseamna ca esti dependenta.
Daca nici nu vrei sa auzi de "lasa te de fumat" este dependenta
Faptul ca 2 saptamani fara fumat le consideri o reusita inseamna ca esti dependenta.
Aprinde vreo 5 beţe de chibrit pe rând, apoi aşteaptă juma' de minut, deschide geamu' ţine-l vreo 5 minute deschis, apoi dăi cu parfum prin baie.
Fie te lasi de fumat fie ii spui mamei tale adevarul. in ambele cazuri scapi de griji si nu mai e nevoie sa te ascunzi
simplu
Salut.
Ia o haina si fa vant cu ea asa prin baie sa se raspnadeasca inegal fumul, si da tare cu un odorizant, sau chiar deotorant putenic dar mai mult, chiar daca se face un aer de nu poti respira de la mirosul puternic dar placut dupa aia nu se va mai simtii asa de tare, daca nu ai aerisire in baie, lasa usa deschisa si tot va fi ok.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Am incercat.Am lasat usa deschisa si tot se simtea fumul atat in hol cat si in baie.
La mine a functionat de minune metoda nu s-a simtit nimic.
Te relaxeaza fumatul? Otrava te va relaxa in pace intr-o zi!
Ia o carte citeste fa altceva care sa nu dauneze.
Apropo daca nu vrei iesi afara si fumeaza ce stai in baie.
Cati ani ai?
Cred ca nu stii cum sunt acum elevii. Nu isi fac nici o tema, ajung acasa pe la 2 noaptea( asta daca se mai duc acasa), pe cand eu nici macar in vacante nu ies. Doar la meditatii, scoala si magazin atat. Deci nu cred ca mie trebuie sa imi ti teoria cu invatatul. Daca te-ai fi uitat pe cealalta intreb are a mea ai fi vazut ca nu sunt o proasta asa cum probabil ma consideri
Ai un viciu nasol si nu te poti abtine eu iti spun sa citesti in sensul sa.ti ocupi mintea de la chestia asta.
Daca nu ai geam la baie cam greu...incearca in balcon daca poti. sau ai putea sa incerci cu sprayuri din alea pentru baie.