| Dodolina852 a întrebat:

Am nevoie de o reteta simpla si rapida de pizza! Fundita la cea mai rapida! :*

Răspuns Câştigător
| DanielVălean a răspuns:

Ingrediente
Ingrediente pentru aluat:
25 gr drojdie proaspata
300 ml apa calduta
o lingurita de zahar
500 gr faina
o lingurita de sare

Ingrediente pentru pizza:
150-200 gr de salam italian, feliat subtire
200 gr de cascaval ras
4 linguri de pasta de tomate
2 linguri de ulei de masline extra virgin
1/2 lingurita usturoi granulat Kotanyi
1/2 lingurita verdeturi italiene Kotanyi
Mod de preparare
Aluatul de pizza
Intr-un bol, punem putina apa, drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte, apoi adaugam restul de apa, faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.
Asamblare:
Amestecam pasta de tomate cu uleiul de masline,usturoiul granulat si verdeturile italiene. Nu e nevoie sa mai adaugam sare, amestecul are exact cat trebuie, iar pasta de tomate din comert are tendinta sa fie putin sarata.
Luam jumatate de aluat si intindem o foaie rotunda. Aplicam jumatate din pasta, punem feliile de salam si jumatate din cascavalul ras.
Dam tava la cuptor, la cuptorul electric dureaza cam 8 minute. Intre timp pregatim si a doua pizza.
Feliem si servim.

5 răspunsuri:
| awspam a răspuns:

Mie imi place cu ciuperci dinalea din borcan dar la pizza aluatul e toata treaba, drojdia si sarea si cum sta in cuptor, temperatura timpul, sper sa iti iese ceva bun, am apa in gura deja

| CătălinB02 a răspuns:

Http://www.culinar.ro/cuvinte-cheie-retete/pizza-rapida
Aici sunt mai multe retete. FUNDA? :D

Răspuns utilizator avertizat
| Alice1234567890123456789 a răspuns:

Ingrediente pentru aluat:
25 gr drojdie proaspata
300 ml apa calduta
o lingurita de zahar
500 gr faina
o lingurita de sare

Ingrediente pentru pizza:
150-200 gr de salam italian, feliat subtire
200 gr de cascaval ras
4 linguri de pasta de tomate
2 linguri de ulei de masline extra virgin
1/2 lingurita usturoi granulat Kotanyi
1/2 lingurita verdeturi italiene Kotanyi
Mod de preparare
Aluatul de pizza
Intr-un bol, punem putina apa, drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte, apoi adaugam restul de apa, faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.
Asamblare:
Amestecam pasta de tomate cu uleiul de masline,usturoiul granulat si verdeturile italiene. Nu e nevoie sa mai adaugam sare, amestecul are exact cat trebuie, iar pasta de tomate din comert are tendinta sa fie putin sarata.
Luam jumatate de aluat si intindem o foaie rotunda. Aplicam jumatate din pasta, punem feliile de salam si jumatate din cascavalul ras.
Dam tava la cuptor, la cuptorul electric dureaza cam 8 minute. Intre timp pregatim si a doua pizza.
Feliem si servim. ( Aluatul poti sa-l cumperii) fUNDA?

Întrebări similare