Daca supa iese prea groasa, mai pui apa la ea pana ce se subtiaza cat vrei si lasi in clocot sa fiarba 1-2 minute.
Cat timp fierbe, amesteci usor supa cu o lingura de lemn sau un polonic (ce ai la indemana).
Încearcă să fierbi separat aceeași cantitate de tăieței, scurgeri, apoi să îi adaugi înapoi în supă.
Supa iasă groasă din cauza amidonului din bulion și a făinei de la tăieței.
Prin fierbere separată, strecurare, scurgere se elimină o cantitate mare de făină din tăieței.
Iar, cartofii adăugați în supă, de asemenea lasă și ei amidon.
Fierbi mai antai tăieței căci asa vezi dacă ai apa suficienta sau nu și poți să mai adaugi apă în funcție de cât de multe legume pui și cât de lichida vrei să faci supa și după aceea scoți tăieței când sunt fierți și fierbi legumele în apa de la tăieței și după ce supa e gata adaugi tăieței dar fără a mai fierbere supa.