Ia-ti un termometru pentru aragaz: http://bit.ly/2Czttwp
Cat despre tava de apa nu este o idee buna. Pune in loc doua tigle din lut (mai nou se fac tigle din metal si chiar din plastic, ecologice) care sa acopere fundul cuptorului. Apa prin aburi inmoaie si incrudeaza blaturile.
Buna, blatul se lasa cand il bagi in cuptor sau cand il scoti din cuptor? Potriveste temperatura asa cum e mai bine, daca blatul se lasa cat timp este in cuptor inseamna ca temperatura nu este suficient de mare. Incearca sa incalzesti foarte bine cuptorul inainte sa bagi blatul in cuptor. Daca blatul se lasa cand il scoti este normal, tava cu apa este buna dar incearca si fara apa, succes!
Cand aveam si eu aragaz clasic, puneam o tava plina cu sare grunjoasa, ca sa nu se mai arda.Ca sa creasca frumos, nu se deschide cuptorul, decat dupa 25de min, daca e nevoie. Apoi dipa ce se coace, inchizi focul la cuptor, dar lasi prajitura in interior inca 15-20min.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: