Dacă vrei să ai un gust cât se poate de apropiat de autentic trebuie să faci tu crema după rețetă, dacă nu poți folosi orice fel de crema vrei tu.
Ma refer ca nu vreau sa folosesc Nutella sau gem
Asta te înțeleg, dar nu prea ai ce.
poate sa pui niște miere, sau fructe peste, chiar nu știu.
sau este o planta ce înlocuiește zaharul, am uitat cum se cheamă
Exista mai multe alternative pentru zahar,
de la stevie.
la sirop de agave
sau de artar,
pasta de curmale deshidratate,
indulcitorul obtinut din nuci de cocos deshidratate,
sau "melasa usoară".
Plus altele, specifice unor zone restranse din China sau America latina, niste fructe de care noi europenii n-am prea auzit:
++Yacon
++Monk Fruit (lo han guo) (Swingle fruit) (de 100-200 de ori mai dulce decat zaharul, dar in acelasi timp un foarte puternic antioxidant)
Zuzu dolce mousse. am unul in fata chiar acum
Mai sunt budinci de la Danone, cu diverse arome.
DropsOfLov3 întreabă:
NesquikDuoSpecial întreabă:
vasilicaandreea întreabă: