3,5-4 lei maxim in magazinele de cartier...nu merită ceva mai ieftin, ți-o zic din experiența. Știi ca pui mai puțin, dar da aroma. Mai poți încerca superesentele de la coseli.
Ingredientele sunt cam aceleași. În cazul Dr. Oetker plătești brandul. Chimicale sunt ambele! Belbake e marcă proprie Lidl. Am luat stafide, cacao, făină Belbake și au fost OK. Nu știu nimic despre esența de vanilie. Încearcă!
Esențe am mai folosit cele de la Coselli - sunt destul de bune!
Are un gust ceva mai "sintetic", si parca mai "piscacios", nu e chiar la fel, - in definitiv, are gust de vanilie, si nu strica/ nu schimba produsul.
Nu stiu daca cea de la Dr Oetker chiar are mai multa vanilie in compozitie, sau folosesc alta combinatie de arome, si diferenta de pret e brandul.
Daca te referi care e mai sanatoasa: ambele au aceleasi ingrediente
Daca te referi care e mai aromata: cea de la Lidl are un miros mai artificial. Si cea de la Dr Oetker are un miros dubios dar macar e mai ok
Daca vrei o aroma naturala de vanilie poti face zahar vanilat acasa. Iti iei o pastaie de vanilie, o maruntesti intr-un borcan cu zahar si in cateva zile ai zahar vanilat cu aroma naturala de vanilie
Produsele marcă proprie de la Lidl, sunt în general calitativ superioare altor mărci proprii al altor supermarketuri.
Referitor la prețuri, au existat documentare despre acest lucru.
Eu am găsit sub o marcă proprie, produse de mărci celebre, iar diferența de calitate nu era mare.
Cumpărați cu încredere mărcile proprii de la Lidl, vi-o spun în calitate de cumpărător de când era denumit înainte Plus.
Nu stiu esenta Belbake. Eu cumpar alte marci din hipermarketuri tot cu 0, 45-0, 50 lei/plic. Produsele de la Dr. Oetker sunt scumpe oriunde, desi nu mi s-au parut mai bune.
Iti poti face si singura in casa esenta. Pui planta la macerat intr-o sticluta cu glicerina alimentara si in cateva luni e gata. Se poate pune orice planta. N-am incercat, dar cred ca iese buna
Totul tine de preț, daca vrei ceva bun, costa mult, daca vrei ceva ieftin, nu te aștepta la prea multe bucurii.
AryennSm întreabă: