Adica branza din aceea dulce? Care are bucatele? Sigur ca se poate folosi, numai sa nu se separe in timp (sa ajunga mai jos zerul acela -sa se imbibe batul/biscuitii- si bucatelele respective sa para ca sunt doar ele, nelegate). Nu stiu cum se simte ca textura, dar daca asta nu te deranjeaza, nu cred ca e un pericol pentru sanatate. Ca idee, poti incerca sa pui gelatina in ea, sa-si pastreze "forma" mai mult timp.
Bag puțin blanderul în ea să sfărâm ce e mai mare. Îmi place mult mai tare brânza de casă pentru că se simte ca o prăjitură făcută în casă, din ingrediente naturale. Cu philadelphia când am făcut arăta prea a prăjitură de cofetărie, vreau ceva mai "țărănește" dacă înțelegi ce vreau să zic?
Inteleg, mai stiu pe cineva care gandeste la fel. Daca iti place tie, n-ai de ce sa-ti fac probleme referitor la parerea celorlalti. Numai daca e sa fie mai multe persoane la masa, dar oricum cineva va trebui sa faca un compromis. Multumesc frumos pentru funda. Pofta buna!
Nu ma deranjează, îmi place pasca?
JamesWatson întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: