Hmm, trebuie sa fie brânză dulce din aceea mai tare (care este acra, dar pui zahar sa fie dulce ). La Lidl este la galetuta brânză, dar este mult prea moale. Ar trebui ceva cum e ricotta. Noi folosim brânză dulce varsata de la Supermarket cum sunt Carrefour, Kaufland (și celelalte care au alimente la frigider vărsate). Ideea este sa te uiți după consistenta, sa fie mai tare, sfărâmicioasă; daca este prea moale, va curge din aluat, sau nu vei putea închide brânzoaicele.
Urda este buna? Mulțumesc pentru sfaturi!
Da, cred că da. Cu drag și succes!
Brînză de vaci, dar uita te pe Youtube la un tutorial sa vezi cum fac ei poale in brîu, sa inteleg ca este prima data cin faci? Sau ai mai facut pîna acum? Mult succes, ce varsta ai?
Mulțumesc! Nu am mai făcut. Este prima data când fac, am 19 ani.
Mult succes i ti doresc. si sa ne spui cît de gustoase au iesit. Seara frumoasa.
Mulțumesc mult! O seara frumoasă!
iyony19 întreabă: