anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Zilele următoare intenționez sa fac niște poale in brâu doar ca nu știu care brânza e cea mai potrivită. Știu ca trebuie sa fie dulce așa ca va rog pe voi sa ma ajutați cu un sfat. Spuneți-mi va rog supermarketul și gama (ex: Lidl, brânza de vaci Pilos).
Și la pască de asemenea va rog sa îmi recomandați o brânză bună.
Va mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| WhiteLife a răspuns:

Hmm, trebuie sa fie brânză dulce din aceea mai tare (care este acra, dar pui zahar sa fie dulce big grin ). La Lidl este la galetuta brânză, dar este mult prea moale. Ar trebui ceva cum e ricotta. Noi folosim brânză dulce varsata de la Supermarket cum sunt Carrefour, Kaufland (și celelalte care au alimente la frigider vărsate). Ideea este sa te uiți după consistenta, sa fie mai tare, sfărâmicioasă; daca este prea moale, va curge din aluat, sau nu vei putea închide brânzoaicele.

| Alexia1208 a răspuns (pentru WhiteLife):

Urda este buna? Mulțumesc pentru sfaturi!

| WhiteLife a răspuns (pentru Alexia1208):

Da, cred că da. Cu drag și succes! happy

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Brînză de vaci, dar uita te pe Youtube la un tutorial sa vezi cum fac ei poale in brîu, sa inteleg ca este prima data cin faci? Sau ai mai facut pîna acum? Mult succes, ce varsta ai?

| Alexia1208 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc! Nu am mai făcut. Este prima data când fac, am 19 ani.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Alexia1208):

Mult succes i ti doresc. si sa ne spui cît de gustoase au iesit. Seara frumoasa.

| Alexia1208 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc mult! O seara frumoasă!