| Eℓℓa a întrebat:

Heii! Am o problema mare de tot.Sunt obsedata de greutatea mea.Am un 1.69 si 55 kg. Vreau sa slabesc cateva kg, dar nu prea vreau sa fac sport, ci printr-o dieta(nu-mi pasa daca ii drastica) si sa vad rezultate repede.Va rog ajutati-ma.Si cum pot sa imi aflu greutatea ideala. Voi ce credeti e bine cate kg am?thinking Dau funda, promit.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Greutatea trebuie să fie cu minus 10 decât înălțimea, 169 cm/59 kg.
Tu vrei cu orice preț să fii anorexică, subnutrită, coajă, schelete ambulant, stafie, mumie, etc!
Stai cumințică în banca ta și dacă te mai bântuie gândul ăsta mergi la o consiliere psihologică, ești în pragul depresiei.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| Myssteriusthanlife a răspuns:

Depinde si ce varsta ai dra infhine poti manca mai regulat dimineata si nu mai manca dupa ora 5 sa nu te infometezi ca poti da in anemie si nu o sa mai slabesti deci mananca ceva usor
bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o greutate prea mica pentru inaltimea ta...Greutatea ta trebuie sa se incadreze intre 57. 1 si 71. 4 kg

| Eℓℓa explică:

Am 14 ani.

| JackieSue a răspuns:

Eu am 1. 67 si 62 de kg, mi se cam vede sunculita(pe la burtica p`acolo), dar am oasele grele. Poate si la tine e aceeasi problema...nu conteaza cate kilograme ai, daca ai un corp de sportiva.

| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Eu cred ca nu esti grasa si fara sport doar cu dieta nu cred ca vei slabi mai mult de cateva grame.

| Maryabaii a răspuns:

De ce vrei sa slabesti? esti foarte bine pentru inaltimea ta.
eu am 1. 53 si 39 kg tot 14 ani.

| timeea7 a răspuns:

Eu am 1. 68 si aproximativ 58 kg.si nu mi se pare ca sunt grasa absolut deloc.
nu stiu cum ti se pare tie ca esti grasahappy

stai linistitatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1, 69 pe tocuri? daca nu, cred ca ai greutatea ideala, incearca sa te simti bine in pielea ta!

| cici a răspuns:

Bea ceai de catina cu macese