Bună!
Este vorba de prăjitură/tort de ciocolată cu cireşe!
Am să-ţi dau 3 retete/traduceri "automate"/aproximative - NU am stat să le mai corectez ( dar "prinzi" tu ideea ) :
"Avantaje: gust, preparat turistic 's majore
Contra: Poate preț
Bună dragă cititorule / interior, duminica trecută am vrut să iubesc timpul meu face ceva bun, și le-am copt o prăjitură. aceste prăjituri cu câteva zile înainte am găsit pe piața reală și a luat imediat. gust ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ tort gusturi foarte ciocolata, fructe frumos suculent biserici și aproape la fel de bun ca și casă. Dar ceea ce m-a deranjat într-adevăr că tortul a fost foarte umedă și "lipicios" a fost (poate sa fi fost vina mea, de asemenea). De asemenea, glazura a fost foarte ciocolata și a devenit rapid greu, astfel încât am putea consuma ceva timp după coacere tort deja. Doi dintre punctele negre mei încă găsit tort foarte mare, dar celelalte două-l prind la fel ca mine, atat de putin prea umed, altfel foarte gustoase. Cu fiecare muscatura am avut cel putin 2 cireșe în gură, pe care mi-a plăcut foarte bine ~ ~ ~ ~ aspectului și consistenței ~ ~ ~ ~ consistența tort este cu adevărat minunat. Deși "umed" din interior, dar, de asemenea, foarte aerisit și Kross din exterior. Tort are o culoare frumoasa maro, interiorul devine un contrast foarte frumos cu cireșe. Pune pe unele puteți vedea în căutarea de cireșe de pe margine., glazura are culoarea tipică ciocolată cu lapte și a dat tort un luciu frumos. ~ ~ ~ ~ Opțiuni ~ ~ ~ ~ Cupcake de Dr. Oetker este disponibil în 3 variante. 1). Cherry Chocolate 2). Brânză prăbușește 3). Tort de mere ~ ~ ~ ~ Ce altceva mai ai nevoie în plus ~ ~ ~ ~ un pahar de vișine 60 g margarina sau unt, o dimensiune ou M 2 linguri de suc de cirese ~ ~ ~ ~ copt ~ ~ ~ ~ tava de copt, care este inclus deja, este rapid și ușor construit (fara adeziv), împreună și de a folosi aceeași capacitate. Fără ungere și tort pot fi rezolvate foarte usor. Pliat Omul trăgând de copt prima data fel de mâncare în afară. Apoi, acuză două file care dețin bază și părți împreună. crestăturile de pe margine și pe teren trebuie să fie acum numai articulat, astfel încât forma rectangulara anterior, acum este rotund și în partea de jos poate fi introdus. acest lucru, atunci faci bine cu Beschriftetenseite în jos. În cazul în care unul, apoi pe o foaie de copt. ~ ~ ~ ~ Pregătirea ~ ~ ~ ~ în care preparatul este într-adevăr ca și cu orice mix tort ușor și trebuie să fie într-adevăr un bucătar de patiserie sau maestru bucătar pentru asta. Cireșe ar trebui să se scurgă ceva timp înainte si lasa sucul absorbi, pentru că ai nevoie de el pentru aluat. Din păcate, nu am lăsa cireșe timp de scurgere suficient, astfel încât tortul este astfel probabil să devină "ud." Ei bine, da mix tort, unt sau margarina, oua si suc de cirese împreună într-un bol și cu mixerul pe setarea cea mai mică Se amestecă cu un aluat neted. Când aluatul este frumos și neted, ridică o jumătate din cireșe în aluat și a întins-o în tigaie. Cireșele rămase sunt acum răspândite peste aluatul și îl împinge acum doar în cuptor. Chiar înainte de a vă aduce tortul din cuptor, ar trebui să aducă niște apă într-o oală la fiert, apoi se scoate de pe foc și punga cu Glaser aproximativ 10 minute. lăsați-l. apoi glazura este deja lichid și puteți distribui fără probleme de pe tort. face acest lucru o de îndată ce tort este din cuptor. acum trebuie să lăsați doar tort rece și vă puteți bucura de ea deja. La scurt timp după care unul a scos tortul pe aragaz, o aromă cu gust de ciocolata delicioasa se raspandeste prin întregul apartament. Deoarece apa curge un egal in gura ~ ~ ~ ~ timp în urmă ~ ~ ~ ~. Timpul de coacere este de aproximativ 55 de minute și toate tipurile de sobe aceleași căldură convențională: aproximativ 180 ° C (preîncălzit) cu aer cald: aproximativ 160 ° C (preîncălzit ) gaz marca 2-3 (preincalzit) aer meu cald, dar a renunțat la fantomă ceva timp în urmă și așa am avut de a coace prima dată cu partea de sus și de jos căldură. Asta a fost, probabil, vina mea și, prin urmare, tortul a fost atât de "ud". El a fost, probabil, prea scurt în ea. ~ ~ ~ ~ Ingrediente ~ ~ ~ ~ flux de amestec: făină Consacrarea, zahăr, amidon de grâu, 3, 1% cacao conținut redus de grăsime, praf de copt (creșterea agenții difosfat disodic și bicarbonat de sodiu), arome, emulgator (E 472 A, E 742 b ), sirop de glucoză din amidon de grâu, lapte praf degresat, agent de îngroșare E466, sare. Glazura: zahăr, ulei de soia călit, cacao scăzut de grăsimi, ulei de soia, lapte praf degresat, emulgator lecitină de soia, aromă. ~ ~ ~ ~ puterii calorifice ~ ~ ~ ~ 100g fiecare tort terminat în 1150 kJ 275 kcal 3, 5 g proteine 36, 0 g carbohidrați 13, 0 g grăsime ~ ~ ~ ~ ambalaj ~ ~ ~ ~ Ei bine, toate ingredientele sunt ambalate într-o x 14 cutie mare de 17 cm. Pe față puteți vedea în mijlocul de un tort de ciocolata delicioasa este ridicat cu cireșe de pe tort doar un pic. Stânga sus este tipic dr. Vizionarea caractere Oetker și nu dedesubt standul "Biserica Chocolate" După ce bunica înapoi, ideea În partea din stânga jos puteți vedea în continuare un mic vas de copt despre "mă înapoi formă" este. "s ambalajul sunt entgalten: tava de copt mix tort 175g este într-o pungă albă și tort glazură 50g ambalate într-o pungă din aluminiu mic. ~ ~ ~ ~ pret ~ ~ ~ ~ pe o piață reală, am plătit 1.49 euro pe mix tort, dar eu nu pot spune dacă acestea au fost în oferta sau nu. Cred că prețul este un pic cam scump pentru un mix de copt pentru costurile normale tort de dimensiuni numai 1, 99 de euro de la Dr. Oetker. Și se va garanta unele persoane mai saturate. ~ ~ ~ ~ producător și informații ~ ~ ~ ~ Dr. August Oetker KG Foods 33547 Bielefeld, Germania D = Tel: 0180/3 24 25 26 www.oetker.de dr. Oetker GmbH 9500 Villach Austria A = Tel: 0810/8 20 30 0 www.oetker.ar Concluzie ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Eu iert pe tort 4 din 5 stele. Am prefera un Sten pentru prețul destul de ridicat și "umiditatea" de tort de la. Deși este, probabil, umărul meu, dar mi-am păstrat pentru instrucțiunile de preparare. Eu pot vedea tortul cu o conștiință curată recomanda, chiar dacă voi decide data viitoare pentru amestecul de copt pentru tort de dimensiuni normale." - SURSA :
http://www.dooyoo.de/......h/1117015/
"Dr Oetker Chocolate - Cherry - Torturi - cupcakes
Ambalare
-----------------
-----------------
Cutie de carton mici, de culoare maro galben.
Pe față puteți vedea tort gustos finit. Pentru a oferi cu Kishen cererea.
Pe spate, veți găsi că este instrucțiunile de modul de a face tort, detaliind ce aveți nevoie pentru a adăuga.
de asemenea, o găsește ca Rezumatul de 225g.
La cele două părți exterioare găsi lista de ingrediente, ca Nähwerttabelle și instrucțiunile producătorului.
Producator
--------------
--------------
Dr. august Oetker alimentare kg
33547 Bielefeld, Germania
Ingrediente
-----------
-----------
Făină de grâu, zahăr, cacao glazura (ulei de zahăr intarit de soia, cacao scăzut de grăsimi, lapte praf degresat, arome),
amidon de grâu, 3, 1% cacao fără grăsime, praf de copt, agent de îngroșare E466, sare.
Nutritional
--------------
--------------
Energie 1150kj/275kcal
Proteine 3, 5 g
Carbohidrati 36g
13g grasimi
fiecare 100g
Pregătirea
----------------
----------------
Scurgeti cireșe bine și se colectează sucul o. Incalziti cuptorul.
antena pentru a oferi îndrumare și pe foaia de copt. de copt
acum înapoi amesteca cu unt, margarina, oua si suc de cirese intr-un castron se amestecă o glattenTeig
jumătatea inferioară a ascensorului cireșe. Se toarnă aluatul în forma.
Altele cireșe distribui daruf. Deci, acum în cuptor pentru aproximativ 50 de minute, în funcție de turma.
apoi lasa prajitura rece.
aduce glazura în oală să se topească și apoi răspândit cu ajutorul unei perii de vopsea de pe tort. Done este o piesă bună.
Info
------
------
Gust: Tasty mhhhhhhh (mai mult în Concluzie)
Pret: 1.99 în Edeka +
Cuprins: 1 carton tort mucegai
1 sac de copt amesteca
1 sac de aluminiu mici cu glazură" - SURSA :
http://www.ciao.de/Dr_Oetker_Kleine_Kuchen_Schoko_Kirsch__Test_3069327
"[La cuptor] tort de ciocolată cireșe de la Dr. Oetker
Dr. Oetker a lansat o noua "linie" de amestecuri pentru copt pe piața ceva timp în urmă. Sub numele de "bucurie Țară" sunt soiuri noi "mandarine smântână", "brânză de vaci afine", "Chocolate Cherry" și "pere nuc". Eu, ca un iubitor de ciocolata auto-a mărturisit, au recurs la "tort de ciocolată cireșe", pentru ca nu se poate cel puțin să-l gust mult mai rău.
Sub "plăcere țară", vreau să spun aer curat, ingrediente sănătoase și prăjituri de la bunica. Dr. Oetker ar cu siguranță, de asemenea, că pe ambalaj se poate vedea o casă pe jumătate din lemn și verdeață - din țara indicată. Desigur, o imagine de tort terminat este de a vedea și se pare delicios, eu spun la revedere mental înainte de a fi, de a evoca un astfel de rezultat mare.Clipă
Unt, oua, lapte
Ingredientele trebuie să fie adăugat sunt toate "clasice": cirese, unt sau margarina, oua, lapte, frisca. Inclus în pachet sunt un total de patru parcele. Datorită eticheta și diferitele dimensiuni ale pachetului, dar nu există nici un pericol de confuzie, și mare de copt orgie nimic nu stă în calea. Tabelele detaliate privind valorile nutriționale poti sa te uiti pe site-ul de Dr. Oetker ceas.
Torturi coace
Datorită descrierea detaliată a pașii ingrediente sunt rapid agită și se toarnă în tava de copt. Un prim test de aluat crud dezvăluie: Nu-i rău Limba de. În timpul agitare, cred că am recunoscut, de asemenea, fulgi de ciocolata in mix tort finit. Acum, ea este, dar așteptați o dată 45 minute timpul de coacere. Din moment ce se poate doar "continua", atunci când tort a răcit, are, prin urmare, 1-1, 5 ore de timp pentru a se dedica altor lucruri. După 10 de minute în cuptor, cu toate acestea, se răspândește ca un parfum delicios, care este dificil să reușească. Zâmbitor
Mizerie Ballin 'în loc!
Tortul este răcit și nu înghițit-o încă din pură nerăbdare să bată în cremă și, în același timp, să se topească glazura. Cu o buna sincronizare, acești pași muta rapid de mână și testarea de frisca finit (frisca cu amestecul de topping) Puteți vedea deja că tort este extrem de dulce. Apoi, e timpul pentru a decora și, astfel, nitty-nisipos. În primul rând, sosul trebuie distribuite în pete pe frișcă. La început, acesta funcționează destul de bine chiar și cu pete de o anumită grosime a alerga destul de repede. Pe pachet se pare, de asemenea, un pic ca si cum petele s-ar scufunda în crema, dar ceea ce nu au făcut în realitate. Din acest motiv, am săpat câteva mici "gropi" și încă umplute in sos. La final nu a fost încă unele din stânga, deși.
În etapa următoare și ultima, glazura ar trebui să fie stropit pe opera de arta. Din nou, doar taie un colț mic și losgesprenkelt. După frontiera repetate de tort cu glazura acest lucru a fost, de asemenea, în cele din urmă gol. Desigur, eu nu pot picta un astfel de model de mare ca în imagine, dar se pare delicios. Acum, ea a fost așteptați din nou, cel putin o ora la frigider tort." - SURSA :
http://www.blogpaar.de/......etker.html
PREFERABIL să deschizi link-urile anterioare în browser Google Chrome și dai pe traducere automată din germană în română!
Toate cele bune.
Inseamna prajitura cu cirese si ciocolata. Daca nu ne dai reteta nu te putem ajuta! Copiaza ce e scris pe cutie sau macar fa o poza ca sa stim despre ce e vorba si sa putem traduce.
anonim_4396 întreabă:
dorina întreabă: