Bună!
DA, se poate înlocui untul cu margarină, dar prăjitura NU va ieşi aşa de gustoasă ( mai ales dacă se foloseşte la cremă )!
Toate cele bune.
Merge in cazul aluaturilor.Margarina trebuie pusa la temperatura camerei, ca nu fii nevoita sa o topesti pe foc.
In cazul cremelor, untul e mai bun.Cremele ies mai pufoase.Desi nu cred ca ar o problema nici aici.
Ai grija ce tip de margarina folosesti pentru ca difera cantitatea de apa la fiecare tip de margarina.
Eu de exemplu am luat un tip de unt cu un procentaj de apa ridicat si m-am trezit ca mi-a facut crema prastie. A fost greseala mea ca nu am citit bine pe pachet. Fiind intr-o alta limba n-am facut diferenta intre acel tip de unt si untul care il cumpar de obicei.
Da, mama niciodată nu foloseste unt ci Rama ori Unirea pentru prajituri si torturi si ies chiar impresionant de bune.
Da, desigur ca se poate. Eu una am incercat si nu a fost nicio problema. Poti face asta linistita.
Buna eu una ma pricep la prajiturii dar stiu persoane care la creme pentru prajituri foloseau margarina, deci cred ca poti folosi, depinde de ce margarina ai si depinde si ce fel de prajiturica vei sa faci
LisaJulie întreabă: